REZIDENCE TŘI STUDNĚ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Moderní apartmány v srdci Vysočiny. Komfortní a plně vybavené apartmány v atraktivní lokalitě Žďárských vrchů v ekologicky nezatíženém prostředí.

Soukromí a komfort. Přejeme si, abyste si pobyt u nás opravdu užili. Proto jsme apartmány vybavili do posledního detailu.

Jsou prostorné, prosvětlené, tónované do teplých barev s příjemným podlahovým topením v celé ploše. Rádi vaříte nebo grilujete? Tak to bezpochyby oceníte plně vybavenou kuchyni a u přízemních apartmánů prostorou terasu s grilem. Ceníme si soukromí, proto je výhled pouze na vlastní terasu či okolní zeleň. Vyhrazené parkování je přímo u objektu, tak máte svůj vůz po ruce a ani s uskladněním sportovního vybavení si díky kolárně a lyžárně nemusíte lámat hlavu.

REZIDENCE TŘI STUDNĚ ubytování v apartmánu

Apartmán v přízemí

Moderní apartmán v přízemí s dvěma ložnicemi, plně vybavenou kuchyní, prostornou koupelnou a soukromou terasou s grilem.

Je prostorný, prosvětlený, tónovaný do teplých barev s příjemným podlahovým topením v celé ploše. Rádi vaříte nebo grilujete? Tak to bezpochyby oceníte plně vybavenou kuchyni a prostorou terasu s grilem. Ceníme si soukromí, proto je výhled pouze na vlastní terasu a okolní zeleň. Vyhrazené parkování je přímo u objektu, tak máte svůj vůz po ruce a ani s uskladněním sportovního vybavení si díky kolárně a lyžárně nemusíte lámat hlavu.

Apartmán v podkroví

Velkorysý moderní apartmán v podkroví jako stvořený pro romantický pobyt. Plně vybavená kuchyně, prostorná koupelna s walk-in sprchou.

Podkrovní apartmán pro 2 osoby s otevřeným obytným prostorem spojujícím ložnici, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout, jídelní kout a koupelnu s walk-in sprchovým koutem. Romantické podkroví zakončené velkým štítovým oknem zajišťujícím dokonalé prosvětlení. Infrasauna součástí apartmánu pro vaše maximální pohodlí. Vyhrazené parkování je přímo u objektu, tak máte svůj vůz po ruce a ani s uskladněním sportovního vybavení si díky kolárně a lyžárně nemusíte lámat hlavu.

Okolí apartmánu a Tři Studně

Odpočinek i aktivita.

Ať už hledáte odpočinek nebo aktivní dovolenou, jste na správné adrese.

Zapomeňte na všední starosti a užívejte si nezatíženou přírodu Žďárských vrchů lákající k dlouhým výletům i odpočinkovým toulkám krajinou. Čistý vzduch, krásné místní lesy, daleké výhledy do krajiny.

Pro služby nemusíte daleko. Máte možnost plnohodnotně využívat 100 m vzdáleného hotelu U Loubů - krytý bazén, restaurace, možnost zajistit snídaně, letní kino, letní bar, volejbalové hřiště, dětské hřiště, dětský koutek.

Milujete sport? !

Tak to vás potěší nepřeberné množství cyklistických tras v okolí. V parných dnech oceníte blízké rybníky Sykovec a Medlov a naopak se sněhovou pokrývkou si můžete užívat kilometry tratí pro běžkové lyžování nebo provětrat sjezdovky či snowboard na nedalekém Harusově kopci.

Chcete se pokochat pohledem na profíky? Apartmány jsou perfektní základnou pro fanoušky biatlonu i horských kol při každoročně pořádaných světových pohárech v Novém Městě na Moravě.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE TŘI STUDNĚ

Nejbližší ubytování v Třech Studních a okolí

Ubytování Tři Studně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah