UBYTOVÁNÍ PAVEL NĚMEC - Fryšava pod Žákovou horou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování Pavel Němec poskytuje pohodlné ubytování ve dvou a čtyřlůžkových apartmánech nebo dolní byt s 10 lůžky

Ubytování Pavel Němec poskytuje pohodlné ubytování ve dvou a čtyřlůžkových apartmánech nebo v dolním bytě se dvěma pokoji o 5-5 lůžek. K dispozici je sociální zařízení, vybavená kuchyňka. V blízkosti objektu jsou cyklostezky, tenisové kurty, volejbalová hřiště a minigolf. V zimním období možnost využití běžkařských tratí a sjezdovek.

Parkoviště, Wi-Fi

UBYTOVÁNÍ PAVEL NĚMEC ubytování v apartmánu

Malý apartmán je jednopokojový apartmán o dvou lůžcích. Součástí pokoje je kuchyňka vybavená chladničkou, varnou konvicí, dvouplotýnkovým vařičem a základním nádobím. Nechybí ani televize a připojení na Wi-fi.

Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a WC.

Velký apartmán je jednopokojový apartmán o čtyřech lůžcích. Součástí pokoje je kuchyňka vybavená chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnou troubou a dvouplotýnkovým vařičem a základním nádobím. Nechybí ani televize a připojení na Wi-fi. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a WC.

Dolní byt je rozdělen na dvě ložnice, kuchyň a dvě koupelny.

Kuchyně je vybavena plynovým sporákem, troubou, chladničkou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a základním nádobím. Pro pohodlné stolování při větším počtu osob jsou zde dva jídelní stoly. Součástí kuchyně je rozkládací gauč, který lze využít jak ke spaní, tak k pohodlnému pozorování televize. V jedné ložnici jsou tři samostatná lůžka a jedno dvojlůžko. V druhé ložnici jsou tři jednolůžkové postele a dvojlůžko. Obě koupelny mají sprchový kout a WC.

I v Dolním bytě se lze připojit na Wi-fi.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ PAVEL NĚMEC - Fryšava pod Žákovou horou

Nejbližší ubytování v Fryšavě pod Žákovou horou a okolí

Ubytování Fryšava pod Žákovou horou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah