PENZION FRYŠAVA - Fryšava pod Žákovou horou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný Penzion Fryšava nabízí pobyt v klidném a zdravém prostředí Chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů v srdci Českomoravské vrchoviny v nadmořské výšce 780 m. Penzion Fryšava na Vysočině poskytuje celoroční ubytování pro turisty, rodiny s dětmi, ale i pro obchodní cestující nebo firemní a soukromé akce. Umístění penzionu na okraji malebného městečka Fryšava v těsné blízkosti přírodního rybníka Medlov a bohatých lesů Českomoravské vrchoviny je zárukou klidu, pohody a bezpečí pro děti. V okolí si přijdou na své turisté, cyklisti, dovolenkáři a houbaři. Penzion Fryšava zabezpečuje jak aktivní, tak pasivní odpočinek pro všechny věkové kategorie s množstvím relaxačních doplňků. Výhodná poloha penzionu vybízí ke strávení příjemných chvil s vašimi dětmi ve zdravém a čistém prostředí. Děti se mohou v létě vyřádit na trampolíně, dřevěné prolézací lodi a pískovišti. Vy tomu můžete přihlížet ze zahrádky a popíjet při tom osvěžující nápoje. Ve volných chvílích můžete posedět u ohniště, grilu či na zahrádce, případně využít nabídku masáží. Po romantických vycházkách nebo projížďkách na kole či běžkách po okolí, s množstvím zajímavých cílů, si můžete užít pobyt v sauně vyhrazené jen pro vás, relaxační masáže, povečeřet při svíčkách u sklenky dobrého vína, či jen tak posedět na zahrádce penzionu.

PENZION FRYŠAVA ubytování v pensionu

Penzion Fryšava nabízí kapacitu 28 lůžek ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a čajovým servisem, s možností volného připojení k internetu. Součástí penzionu je restaurace s výbornou kuchyní, bramborákovými specialitami, salonek a sauna.

Gastronomie

Součástí Penzionu Fryšava je nekuřácká restaurace s celodenní širokou nabídkou jídel domácí a minutkové kuchyně. V letním období příjemně posedíte na venkovní zahrádce s obsluhou. Najdete u nás širokou nabídku nealko i alko nápojů, čepovaného piva, moravských vín, zmrzlin a dobré kávy.
Přijďte si k nám dát oběd a vybrat si z denního menu, nebo přijďte na večeři a objednejte si jídlo ze stálého jídelního lístku. K dobrému jídlu patří vhodné pití, které vám nabídne nápojový lístek. Rádi vás pozveme na posezení a nabídneme vám bohatý výběr piv a vín. Čepujeme pivo Rychrář z místního pivovaru Hlinsko. A nebo vás co nejrdečněji zveme na naše vyhlášené bramborové speciality!

Okolí pensionu a Fryšava pod Žákovou horou

Kolem penzionu vede jedna z mnoha značených a bezpečných cyklostezek, nadmořská výška 708 metrů a poloha ve středu pahorkatiny zaručuje skvělé podmínky pro reakrační nebo aktivní cykloturistiku. V zimě v nedalekém lyžařském areálu Harusův kopec je k dispozici lyžařská školka pro děti i dospělé. Kolem penzionu vedou upravované běžecké stopy. V případě zájmu si můžete zapůjčit sněžnice pro vás i pro vaše děti a vyrazit přímo od penzionu na toulky po sněhových pláních. Penzion Fryšava v překrásném prostředí Žďárských vrchů je pravou oázou pro zamilované, kteří si chtějí užít sami sebe v příjemném prostředí daleko od shonu a stresu všedních dní. V okolí penzionu Fryšava na Vysočině si užijete dny plné poznávací a pobytové turistiky. Můžete se toulat rozsáhlými lesy plnými hub, navštívit skalní útvary, kterých je v okolí nespočet, užívat si klidu a přenádherných přírodních scenérií.

Rezervovat ubytování v PENZION FRYŠAVA - Fryšava pod Žákovou horou

Nejbližší ubytování v Fryšavě pod Žákovou horou a okolí

Ubytování Fryšava pod Žákovou horou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah