HOTEL U ZLATÉHO STROMU - Praha

  • Praha (828)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> HOTEL U ZLATÉHO STROMU - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Jedinečný hotel U Zlatého Stromu nabízí ubytování přímo v historické části Prahy.

Hotel U Zlatého Stromu se nachází jen pár kroků od Karlova mostu a poskytuje ubytování ve 22 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou originální svými rozměry i zařízením, mnohé z nich Vás překvapí původními malovanými renesančními stropy. Budova hotelu pochází ze 14. století a celý koncept si ponechal interiérové řešení z 18. a 19. století s nádechem modernícho designu. Součástí hotelu je restaurace s barem a legenda noční zábavy v Praze - music klub Zlatý strom. Parkování pro hosty je k dispozici v nedalekých garážích. Domácí mazlíčci jsou vítáni (za poplatek). V celém hotelu je samozřejmostí wifi připojení k internetu.

HOTEL U ZLATÉHO STROMU ubytování v hotelu

K ubytování je připraveno celkem 22 pokojů a 3 apartmány. Vybrat si můžete dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo s oddělenými postelemi či čtyřlůžkový deluxe pokoj se samostatnou obývací částí. Pokud toužíte po větším soukromí s hotelovými službami, jsou pro vás připraveny apartmány, které se nacházejí 450 m od hlavní budovy hotelu. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitními programy, wifi připojením k internetu, minibarem, trezorem, kávou a čajem. V koupelně najdete kromě vany a WC také ručníky, župan a pantofle.

Recepce

Recepce má otevřeno denně 7:00 - 21:00 hod.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně. Součástí hotelu je restaurace s nonstop kuchyní a pivním barem.

Okolí hotelu a Praha

Budova hotelu se nachází v pěší zóně v těsné blízkosti Karlova mostu a historického centra Prahy. V docházkové vzdálenosti jsou jak kulturní památky (Staroměstské náměstí s orlojem, Národní divadlo, Pražský hrad či Petřínská rozhledna), tak řada divadel, galerií, muzeí, restaurací a obchodů.

Rezervovat ubytování v HOTEL U ZLATÉHO STROMU - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah