KLEMENTINUM APARTMENT - Praha

  • Praha (828)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> KLEMENTINUM APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Klementinum získal své jméno podle komplexu historických budov, Klementina, které se nachází přímo naproti apartmánu. Apartmán je ideální pro cestovatele, kteří mají zájem o prohlídku hlavních pražských památek, o kulturu a dobré jídlo - vše je v docházkové vzdálenosti.

Apartmán Klementinum získal své jméno podle komplexu historických budov, Klementina, které se nachází přímo naproti apartmánu a ve kterém si můžete prohlédnout slavnou knihovní halu vyzdobenou ve stylu baroka. Tento apartmán je ideální pro cestovatele, kteří mají zájem o prohlídku hlavních pražských památek, o kulturu a dobré jídlo - vše je v docházkové vzdálenosti. V ceně pobytu není zahrnut poplatek za závěrečný úklid ve výši 35 Euro.

KLEMENTINUM APARTMENT ubytování v apartmánu

V apartmánu najdete velký světlý obývací pokoj s rozkládací pohovkou a jídelní část. V ložnici je manželská postel a úložné prostory. Kuchyňka je menší, ale plně vybavená, v koupelně je k dispozici sprchový kout a WC a Wi-Fi připojení. Apartmán je ideální pro páry, rodiny či blízké přátele. V okolí najdete kromě nejzajímavějších historických památek také velký výběr restaurací, barů či klubů a dalších zajímavých míst.

Gastronomie

Možnost vlastního vaření v plně vybavené kuchyňce. V okolí apartmánu je celá řada restaraucí a barů.

Rezervovat ubytování v KLEMENTINUM APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah