HOTEL LILIOVA PRAGUE OLD TOWN - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Liliová se nachází v jedné z nejvíce okouzlujících částí Prahy, v samém centru a je ideálním místem právě pro ty klienty, kteří preferují rušný život přes den, ale na noc se rádi uchylují do klidnějšího prostředí. Právě vynikající centrální umístění, dostupné ceny a přátelský osobní přístup dělají z Residence Liliová dokonalé místo pro Váš pobyt v Praze.

Hotel se nachází přímo v samém srdci historické části Prahy, jen pár kroků od všech hlavních Pražských památek – Staroměstské náměstí, nákupní centrum – Václavské náměstí s Národním Muzeem a slavnou sochou Václava na koni, Karlova mostu, známého Pražského Hradu a Národního divadla.

HOTEL LILIOVA PRAGUE OLD TOWN ubytování v hotelu

V hotelu Liliová se nachází 25 pokojů. Najdeme zde jak dvoulůžkové pokoje, tak TWIN pokoje (rozdělené postele), popřípadě třílůžkové pokoje. Mezi základní vybavení všech pokojů patří klimatizace. Všechny pokoje jsou navrhnuty v teplých barvách s dřevěným nábytkem tak, aby učinily Váš pobyt co nejpohodlnější. Vybavení každého pokoje dále zahrnuje telefon s přímou volbou, internetové připojení, televizi s LCD monitorem, psací stůl s židlemi, designově zajímavě řešenou koupelnu s vanou či sprchovým koutem, fén na vlasy a WC.

Gastronomie

Přímo v hotelu se nachází typicky česká restaurace „Achát“ nabízející vynikající místní i mezinárodní kuchyni a samozřejmě typicky český nápoj – pivo. Restaurace je otevřena denně od 10.00 – 22:00. Snídaně formou buffetových stolů se podávají právě zde. V období léta Vás zveme k příjemnému posezení a osvěžení na naší restaurační zahrádce. Lobby bar je otevřen od 18.00 do 24:00 hodin.

Rezervovat ubytování v HOTEL LILIOVA PRAGUE OLD TOWN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah