HOTEL U ČERVENÉ ŽIDLE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Poloha hotelu nabízí našim klientům poznat klidné a zároveň historické části Prahy. Nacházíme se přibližně ve středu Starého města, jen 300 metrů od Staroměstského náměstí a Karlova mostu. Budova, ve které se hotel nachází, byla nedávno renovována a původně pochází z 15. století. Věříme, že náš hotel je skvělou možností pro klienty, kteří hledají pro svůj pobyt místo v centru Prahy s příjemnou a přátelskou atmosférou. Naši zaměstnanci jsou vám ochotni nabídnout ty nejlepší hotelové služby a pomoc. Klientům, kteří přijedou autem, můžeme nabídnout parkovací místo na našem vlastním parkovišti za poplatek 500, - za auto a noc. Vítáni jsou samozřejmě i Vaši domácí mazlíčci. Rádi vám zajistíme taxi transfer, turistické výlety či poštovní služby.

HOTEL U ČERVENÉ ŽIDLE ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování v 15 příjemně zařízených pokojích. Každý pokoj má svou vlastní historickou atmosféru. Všechny pokoje jsou po rekonstrukci a jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem. Můžeme vám nabídnout jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a dva čtyřlůžkové pokoje, které jsou vybaveny klimatizací. Dva pokoje mají bezbariérový přístup. Součástí každého pokoje je satelitní televize, koupelna se sprchou či vanou, internetové připojení, lednice, minibar, telefon, vysoušeč vlasů, denní úklid atd. Veškeré tyto služby jsou zahrnuty v ceně vašeho ubytování. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Pro kuřáky zde máme vyhrazenu speciální venkovní zónu, kde je kouření povoleno. Do pokoje možnost zajištění malé postýlky pro vaše dítě.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, která se podává denně od 8 do 11 hodin v prostorách recepce. Jedná se o klasický bufetový styl. Můžete si vybrat z bohaté nabídky pečiva, sýrů, uzenin, kávy, džusů atd.

Okolí hotelu a Praha

V okolí hotelu se nachází velké množství kaváren a restaurací. Na požádání možnost doporučení recepčních. K nákupu vhodný blízký obchodní řetězec Tesco. Cesta na Václavské náměstí trvá přibližně 10 minut pěšky, ke Karlovu mostu 5 minut. V blízkosti také Národní divadlo či pražské Klementinum s Národní knihovnou.

Rezervovat ubytování v HOTEL U ČERVENÉ ŽIDLE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah