HAPPY PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Happy Prague je komplex apartmánů různých typů a je určena právě pro vás.
Všechny apartmány mají velké mistnosti, světlé a zařízené elegantním způsobem. Skvělé pro všechny typy ubytování, ideální pro rodiny s dětmi, páry, jednotlivce a pro všechny ty, kteří cestují služebně. Apartmány jsou umístěny v historické budově z konce čtrnáctého století, kompletně zrekonstruován při zachování pravosti originálu, který nabízí moderní komfort a vybavení.

Nemovitost se nachází v klidné Betlémské náměstí, v blízkosti slavné Betlémské Kaple Jana Husa, což je mnohem méně než 5 min od Karlova mostu a Pražského orloje, stejně jako hlavních turistických atrakcí. V tomto nádherném prostředí, hosté budou obklopeni nabízenými službami a pozorností týmem vícejazyčných pracovníků, tak, aby pobyt v Magickem meste byl co nejatraktivnejsi pro nase klienti. Nase apartmany jsou vybaveny televizi a satelitem, WiFi, DvD prehravacem co se tyce zabavy. Kuchyn je vybavena troubou ale i mikrovlnou, rychlovarnou konvici, lednickou, toustrem, zakladni vybaveni na vareni dale pak vybaveni koupelny je samozrejmost ciste rucniky, fen, zehlicka, pracka samozrejme sampon a tekute mydlo. Velka vyhoda je ze v nasem arealu mame take parkovani coz je v Praze 1 velke + to si ovsem musite priobjednat protoze nase kapacita parkovani je omezena. Po cele budove je zaveden internet ktery je bezplatny. V kazdem apartmenu je trezor.

Nase apartmeny jsou od jednoluzkoveho az po sestiluzkove. Nasi zamestnaci jsou velice vztricni a opravdu napomocni klientum.

HAPPY PRAGUE ubytování v apartmánu

Nase apartmeny jsou velmi prostorne. V kazdem apartmenu je jedna nebo dve loznice kuchyn, koupelna, obyvaci pokoj, jidelna. Apartmeny jsou vybaveny rychlovarnou konvici, prackou, mikrovlnou troubou, sporakem s troubou, zakladni vybaveni na vareni samozrejmost je ciste rucniky 2. ks na osobu, ciste povlecene postele. Kazdy apartement je v dosahu nasi WIFI pripojeni na internet bezplatne.

Recepce

Naše recepce je otevřena každý den v roce od 09:00 do 17:00. Nicméně, po telefonické dohodě nebo korespondenci prostřednictvím e-mailu se da domluvit kdykoliv cas příjezdu.

Gastronomie

Na pozadani si muzete u nas objednat snidani ktera je servirovana v nedaleke Kavarne cp 1

Okolí apartmánu a Praha

Happy Prague Apartment se nachazi na Betlemskem namesti hned vedle Betlemske kaple ktera je znama tim ze v ni kazal mistr JAN HUS. Okoli je opravdu protkano historii. Z Betlemnskeho namesti je vse velmi blizko takrka nepouzijete jine prostredky pouze chuzi se dostanete na vsechny turisticky zajimave mista. Pouze Prazsky Hrad je vzdalen nasi poloze ovsem zastavka tramvaje c. 22 je od nas cca. pul minuty chuze a tavas doveze na Hrad zhruba za 5. minut

Rezervovat ubytování v HAPPY PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah