HOTEL SMETANA - Praha

  • 3. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

The Mozart Prague – Mimořádné jedinečné místo na nejlepším místě, kde si můžete vytvořit ty nejúžasnější osobní zážitky a setkat se s nadčasovou a kosmopolitní pohostinností s nezávislým smýšlením a životním stylem. Přijďte a najděte zalíbení v uvolněné a inspirativní atmosféře a nechte se překvapit dokonalým výhledem a ideální polohou. Jak řekl Mozart: "Moji Pražané mi rozumějí! ". - Rozumíme Vaší jedinečnosti a vytvoříme pro Vás ten nejpříjemnější zážitek!

Hotel Mozart Prague je dokonale zasazen přímo naproti ikonickému Karlovu mostu a jeho pokoje a apartmá nabízejí přímý výhled na velkolepý Pražský hrad a romantickou Vltavu. Stačí jen otevřít svou mysl a s každým krokem po historické dlažbě si vychutnat kouzelné okamžiky, které Vás mohou přenést zpět v čase, projít se Starým Městem nebo se nechat inspirovat věžemi Pražského hradu. Připojte se k našim slavným hostům z historie, jako byli skladatelé Wolfgang Amadeus Mozart, Richard Wagner, Josef Mysliveček nebo slavný dobrodruh a spisovatel Giacomo Casanova.

HOTEL SMETANA ubytování v hotelu

Výhledy, historické fresky, kombinace nábytku vyrobeného na zakázku, vzácných starožitností a uměleckých děl odrážejících výjimečný smysl pro detail. Vše, co potřebujete.

Gastronomie

Zažijte nejlepší místo ve městě pro přátelská setkání a srazy. Od uvolněných po živé, od klasických po trendy – užijte si naše příjemné restaurace, bary a nádvoří.

Okolí hotelu a Praha

Praha je The Mozart. Klasická, historická, romantická, ale také moderní, umělecká, inspirativní, trendy, ekologická a cool. Místo, kde se 18. století potkává s 21. stoletím. Ať už si vyberete jakýkoli prožitek, vždy vás čeká inovativní, živý, místní, jedinečný zážitek s citem pro místo. Hotel Mozart je ideálním výchozím bodem pro poznávání Prahy.

Rezervovat ubytování v HOTEL SMETANA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah