CHATA POHODA - Nová Ves nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Vítáme Vás v naší horské chatě uprostřed nádherných Jizerských Hor. Jak již název naší chaty napovídá, naším cílem je absolutní "pohoda" všech našich hostů. V okolí Vám můžeme nabídnout mnoho pro sportovní rekreaci, ale i pro romantické výlety. Výhled na Ještěd patří neodmyslitelně k dominantě podhorského města Liberce. K dispozici je Vám společná kuchyň, parkování při objektu a připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

CHATA POHODA ubytování v chatě

Přízemí: 3×2 - lůžkové pokoje s přistýlkou v patrové posteli / 1×2 - lůžkový pokoj s WC a sprchou, 2× WC, 2× sprchy / Mezipatro: 1×2 - lůžkový pokoj s manželskou postelí se sprchou a WC 1. Patro: 5 pokojů / 1×2 - lůžkový, 1×3 - lůžkový, 3×4 - lůžkové, 2× sprchy, 2× WC/ SPOLEČNÁ Kuchyň: 2× elektrický sporák s troubou, mikrovlnná trouba, varné konvice, gastro myčka, 3× mrazák a 3 lednice, pračka...

Okolí chaty a Nová Ves nad Nisou

V blízkosti chaty – 250 m- se nachází - Vlek POHODA-650 m dlouhá POMA s osvětlenou sjezdovkou a večerním provozem. Bežecké tratě s nástupem přímo před chatou s propojením na okolní tratě po hřebenu Černé Studnice s možností napojení na Jizerskou magistrálu.

Rezervovat ubytování v CHATA POHODA - Nová Ves nad Nisou

Nejbližší ubytování v Nové Vsi nad Nisou a okolí

Ubytování Nová Ves nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah