CHALUPA AMÁLKA - Smržovka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Amálka se nachází u Nové Vsi nad Nisou. Najdete zde luxusní ubytování až pro 20 osob. K chatě patří rozlehlá zahrada s posezením a grilem. Přímo z okna se vám naskytne úchvatný pohled na Jizerské hory. Chalupa Amálka je umístěna do krásného prostředí Jizerských hor, kde si najde zábavu opravdu každý. Lyžařské areály, turistické trasy a cyklostezky jsou v blízkosti domu. Lyžařský areál Filip je vzdálen 1,5 km, Tanvaldský Špičák 6 km. V okololí je velké množství turistických atrakcí, rozhleden, jeskyní, možností koupání je též mnoho.
Chalupu si lze pronajmout celoročně na dlohodobé i krátkodobé pobyty. Holiday Home Amelie je plně vybavený dům, který Vám poskytne maximální komfort a pohodlí při trávení Vaší dovolené. Teplo domova zajišťují kachlová kamna umístěná v obývacím pokoji. Tato kamna vytápí celý dům za pomoci teplovodních rozvodů do všech pokojů.
Kuchyně je plně vybavená a uvaříte zde pro všechny vaše přátele a když nechcete vařit, můžete využít venkovní gril nebo ohniště s nádherným výhledem.
Pro děti je v domě dětský koutek, venku před domem je v létě umístěna trampolína. Na jaře 2017 bude dobudována dětská prolézačka se skluzavkou a pískoviště.

Chalupa Amálka se nachází u Nové Vsi nad Nisou. Najdete zde luxusní ubytování až pro 20 osob. K chatě patří rozlehlá zahrada s posezením a grilem. Přímo z okna se vám naskytne úchvatný pohled na Jizerské hory. Toto klidné místo je ideální pro letní i zimní dovolenou. Můžete odsuď podnikat výlety pěšky i na kole. Pokud toužíte po kulturním vyžití, tak oceníte blízký Jablonec nad Nisou s pestrou škálou volnočasových aktivit.

CHALUPA AMÁLKA ubytování v chalupě

Chalupa může ubytovat až 20 osob ve čtyřech ložnicích. K dispozici jsou dvě koupelny s WC a sprchovým koutem, jedna koupelna s masážní vanou a WC, jedno samostatné WC a jeden samostatný sprchový kout. V obývacím pokoji je k dispozici satelitní televize a audio přehrávač.

Chalupa Amálka Vás ubytuje ve 3 mezonetových apartmánech a jednom dvoulůžkovém pokoji.

Pokoj Královka / mezonetový apartmán - 1× manželská postel v přízemí, 4 samostatná lůžka v podkroví. Koupelna s WC a hydromasážní vanou.

Pokoj Slovanka / mezonetový apartmán - 1× manželská postel v přízemí, 2 samostatná lůžka v podkroví. Koupelna s WC a hydromasážním sprchovým koutem.

Pokoj Bramberk / mezonetový apartmán - 1× manželská postel a 1× samostatné lůžko v přízemí, 1 samostatné lůžko v podkroví. Koupelna s WC a hydromasážním sprchovým koutem.

Pokoj Studnice / dvoulůžkový pokoj v přízemí domu. Samostatný hydromasážní sprchový kout a samostatní WC na chodbě vedle pokoje.

V obývacím pokoji je rozkládácí pohovka o velikosti 1, 5 lůžka. V přízemí je odpočívárna, kde jsou 3 postele / matrace. Do některých pokojů možné přidat samostatnou matraci.

Gastronomie

Uvařit si můžete v plně vybavené kuchyni, potraviny lze nakoupit v 3 kilometry vzdálené Smržovce nebo 5 kilometrů vzdáleném Jablonci nad Nisou, kde najdete všechny známé obchodní řetězce. K víkendovým pobytům je možné, po předchozí dohodě, přiobjednat snídaně. Restaurace Na Beranech je vzdálena 15 min chůze od domu, restaurace u rozhledny Černá Studnice je vzdálena 20 - 25 minut chůze.

Okolí chalupy a Smržovka

V okolí naleznete mnoho cyklotras i pěších stezek, které vedou krásnou krajinou podhůří Jizerských hor. V zimě jsou v okolí kilometry běžkařských tras. Můžete zajet do 5 kilometrů vzdáleného Jablonce nad Nisou, kde začíná Jizerská magistrála, tedy 180 km upravovaných běžkařských stop. V okolí se nachází hned několik rozhleden – Bramberk, Královka, Štěpánka. Výlet si můžete udělat i na Ještěd, Trosky či do Harrachova. Své děti můžete vzít do nejstarší ZOO u nás, kterou najdete v Liberci nebo do zábavního centra Babylon, které je rovněž v krajské metropoli.

Rezervovat ubytování v CHALUPA AMÁLKA - Smržovka

Nejbližší ubytování ve Smržovce a okolí

Ubytování Smržovka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah