PENSION U POTŮČKU - Smržovka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Typicky horský Penzion U Potůčku umístěný v krásné, klidné krajině Jizerských hor, který se nachází v okrajové části podhorského městečka Smržovka.

Penzion je ideální pro rodinnou rekreaci, školení, školy v přírodě, svatby a různé druhy oslav. V případě potřeby zajistíme výlety a autobusovou dopravu již od počtu 6 osob.

Hosté mohou využít prostornou oplocenou zahradu, velký venkovní gril, ohniště a posezení pro opékání buřtů, dětské hřiště, hřiště pro plážový volejbal.

K posezení a grilování také slouží zastřešený grilovací dům - Finská kota.

K uložení kol a lyží slouží uzamykatelná lyžárna a kolárna.

Hosté mohou své automobily parkovat přímo před objektem.

PENSION U POTŮČKU ubytování v pensionu

Ubytování je v nově zrekonstruovaných pokojích v letech 2011 - 2013. Většina pokojů je vybavena vlastním sociálním zařízením.

Gastronomie

Restaurace v našem penzionu je otevřena pouze pro naše hosty a pro předem zamluvené akce. Nabízí vynikající domácí jídlo a to zejména z české kuchyně. Mezinárodní kuchyně je k dispozici na vyžádání. Restaurace je nekuřácká.

K penzionu přiléhá nově vybudovaná otevřená terasa s grilem a ohništěm, která nabízí možnost grilování selat, kuřat, steaků, nebo klobás. Restaurace je ideálním místem pro uspořádání různých akcí a oslav, jako jsou oslavy narozenin, rodinné, společenské, týmové akce, firemní akce, svatby atd.

Počet míst k sezení v restauraci je 40. Krb je možné využít jak venku na terase, tak i přímo ve vnitřních prostorách restaurace.

Okolí pensionu a Smržovka

Dominantou tohoto koutu je jeden z nejkrásnějších a nejlépe situovaných kostelů v tomto kraji, kostel sv. Archanděla Michaela z roku 1781. Okolí je charakteristické pro Jizerské hory vysoko položenými náhorními plošinami a skalními útvary vzniklými zvětráváním žuly. Přírodní a krajinné krásy okolí jsou vyhlášenými místy znalců flóry a fauny. Setkáme se zde s masožravými rostlinami, suchopýrem se svým bílým chmýřím, blatnicí bahenní a s botanickou vzácností - Upolínem evropským.

Rezervovat ubytování v PENSION U POTŮČKU - Smržovka

Nejbližší ubytování ve Smržovce a okolí

Ubytování Smržovka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah