PENZION JIZERKA - Nová Ves nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pensionu JIZERKA nabízí ubytování v čistém a příjemném prostředí jizerskohorské vesnice Nová Ves nad Nisou. Dominantou je rozhledna Nisanka v jejímž sousedctví se útulný, nově zrekonstruovaný pension nachází.

Krásné okolí vám nabízí nejen sportovní rekreaci, ale i kulturní a společenské vyžití v blízkém Jablonci nad Nisou a Liberci. Výhled na Černostudniční hřeben, Ještěd a okolní Jizerské hory je jedinečnou podívanou ze všech míst v okolí našeho pensionu.

Celková kapacita pensionu je 20 lůžek. Možnost pronájmu také celého pensionu na týden (sobota - sobota) - víkendový pobyt (pátek - něděle). Při pronájmu celého pensionu požadujeme předem vratnou kauci. Poplatky pes/kočka po dohodě 30 Kč. Objekt je celý nekuřácký.

Kapacita parkoviště je 8 - 10 míst. Parkoviště je hlídané kamerovým systémem. Parkování je zcela zdarma. Za odložené cenné věci ve vozidlech neručíme.

PENZION JIZERKA ubytování v pensionu

Ubytování je umístěno v přízemí a v prvním patře objektu. Tří a čtyřlůžkové pokoje s oddělenou koupelnou a toaletami vždy na patře. Součástí pensionu je dvoulůžkový apartmán s vlastní kuchyňkou a koupelnou, která je vybavena toaletou a vanou.

Kapacita: apartmán dvoulůžkový s vlastní koupelnou a kuchyňkou s výhledem na panorama hor. 2 pokoje třílůžkové s koupelnou a toaletami na patře. 3 pokoje čtyřlůžkové s koupelnou a toaletami na patře.

Gastronomie

V přízemí objektu je profesionálně vybavena kuchyň, určena pro vlastní vaření!

Výbava kuchyně: Myčka, profi digestoř, profi plynový sporák s troubou, 1× el. trouba vhodná pro úpravu pečiva, 2× chladící box, 2× chladící box s mražákem, 1× samostatný mražák, 2× mikrovlná trouba, 1× kombinovaný kávovar, 2× rychlovarná konvice, 1× nářezák. V případě zájmu klienta lze zapojit vnitřní profi grill (pro větší počet upravovaného pokrmu)

Okolí pensionu a Nová Ves nad Nisou

Ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, možnost koupání přehrada a krytý bazén v Jablonci nad Nisou (5 km), aquapark Babylon v Liberci (12 km), bowling v Jablonci nad Nisou, golf v Liberci. Tipy na výlety: rozhledna Nisanka, Mumlavský vodopád, Bozkovské jeskyně, Český ráj, sklářské muzeum v Harrachově, zoologická a botanická zahrada v Liberci atd.

Lyžařské areály v okolí: Harrachov 12 km, Liberec 12 km, Tanvald 5 km. Ideální podmínky pro běžecké lyžování, napojení na Jizerskou magistrálu.

Rezervovat ubytování v PENZION JIZERKA - Nová Ves nad Nisou

Nejbližší ubytování v Nové Vsi nad Nisou a okolí

Ubytování Nová Ves nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah