PENZION KITTY - Lučany nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion KITTY je rodinný penzion s celoročním provozem a s kapacitou 38 lůžek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. V penzionu najdete dvě jídelny, dětskou hernu, místnost se stolním fotbalem (hra je zdarma), bar.

Penzion KITTY leží v louce u lesa na okraji obce Lučany nad Nisou, 1,5 km pod vrcholem Bramberk, 5 km výchoně od Jablonce nad Nisou. Děti mohou bezpečně vyběhnout z penzionu přímo na louku. U penzionu je hřiště, pískooviště pro děti, trampolína, prolézačky, ohniště, parkoviště. Stravování poskytujeme pouze pro naše ubytované hosty, není u nás restaurace pro neubytované. To je zárukou klidného pobytu našich hostů a rodinné atmosféry. Cesta, kterou se přijíždí k penzionu, u nás končí. Tedy žádný provoz v okolí penzionu. To poskytuje bezpečí pro Vaše děti a jejich volný pohyb venku.

Gastronomie

Nabízíme ubytování se snídaní, s polopenzí, nebo s plnou penzí. Stravování nabízíme pouze ubytovaným hostům - není u nás veřejná restaurace.

Budete-li si chtít sami uvařit kávu, čaj nebo ohřát dětskou stravu, je Vám k dispozici malá kuchyňka s rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou a ledničkou.

Rezervovat ubytování v PENZION KITTY - Lučany nad Nisou

Nejbližší ubytování v Lučanech nad Nisou a okolí

Ubytování Lučany nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah