NEJJA CENTRUM - Zlín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

NeJJa Centrum nacházející se v centru Zlína nabízí ubytování hotelového type s restaurací a domácími lázněmi. Hosté se mohou ubytovat ve dvoulůžkových pokojích, které jsou všechny vybaveny ve 4* standardu. V atriu je pro vás připraven fotbálek, společenské hry a možnost tisku. Připraven je pro Vás i seznam turistických a historických a společenských míst v okolí Zlína.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

NEJJA CENTRUM ubytování v hotelu

13 pokojů zařízených nábytkem z masivního dřeva, s vysokou pohodlnou matrací a bavlněným povlečením. V pokojích je příjemný nášlapový koberec a posezení v čalouněných odpočinkových křesílkách. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlek pro 3-4 člennou rodinu.

Výbava pokojů – WIFI, TV, lednice s pokojovým minibarem, várnou konvicí, vysoušečem vlasů, koupelnami s měkkými ručníky a župany, papučemi do domácích lázní. U pokojů jsou balkony nebo možnost vstupu na společný balkon s posezením.

Gastronomie

Jídla vaříme bez umělých dochucovadel, barviv, stabilizátorů a konzervantů. Podáváme jídlo na kameninových talířích, kávu a čaj v kameninovém nádobí. Vše je ruční výroba. 100% přírodní materiál. Kamenina zachovává přirozenou chuť jídla. Ceněna je zejména při servírování, protože dokáže udržet teplotu pokrmů.

Okolí hotelu a Zlín

Krajské město Zlín je proslavené hlavně díky firmě Baťa, též Baťovy závady, která byla založena stejnojmennou rodinnou. Zlín je tedy plný staveb odkazujícími na největší rozmach Bati. Za zmínku určitě stojí Baťův mrakodrap (bývalé sídlo firmy), též nazývaná Jednadvacítka, který byl ve své době druhá nejvyšší necírkevní budova v Evropě. Dále známe Baťovi domky, památník T. Bati či samotné Baťovi vily. Nechybí ani samotné závody Baťova koncernu či náměstí Práce.

Zlín však není pouze Baťa, navštívit můžete církevní budovy či zámek Zlín.

Rezervovat ubytování v NEJJA CENTRUM - Zlín

Nejbližší ubytování ve Zlíně a okolí

Ubytování Zlín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah