AMENITY ZLÍN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Amenity wellness má velmi výhodnou polohu. Relaxační komplex leží v samém centru krajského města Zlín. Zakládáme si především na přátelské atmosféře, kterou sami oceníte, ať už při masáži či při popíjení nápojů v baru. Samozřejmostí je dokonalý servis s bohatou nabídkou služeb. Mimo relaxačních aktivit disponujeme i zázemím hotelového typu. Ubytovat se můžete v kterémkoliv ze sedmi plně vybavených dvoulůžkových pokojů nebo pokud se vypravíte s celou rodinou, bude pro vás připraven rodinný pokoj se dvěmi ložnicemi.

Amenity wellness centrum nabízí pohodlné, příjemné a moderní ubytování. Najdete nás v blízkosti centra Zlína, kde objevíte klidné místo k relaxaci a odpočinku. Interiér byl pečlivě vytvářen tak, aby Váš pobyt byl skutečným zážitkem s pocitem příjemně strávených chvil naplněných duševní a tělesnou harmonií. Darujte Vašemu tělu pár hodin oddechu. Ubytovat se můžete v kterémkoliv ze sedmi plně vybavených dvoulůžkových pokojů nebo pokud se vypravíte s celou rodinou, bude pro vás připraven rodinný pokoj se dvěmi ložnicemi. Ve vybavení všech pokojů je k dispozici minibar, TV + SAT, připojení k internetu, trezor a telefon s přímou volbou.

AMENITY ZLÍN ubytování v pensionu

Amenity penzion Amenity wellness má velmi výhodnou polohu. Relaxační komplex leží v samém centru krajského města Zlín. Zakládáme si především na přátelské atmosféře, kterou sami oceníte, ať už při masáži či při popíjení nápojů v baru. Samozřejmostí je dokonalý servis s bohatou nabídkou služeb. Mimo relaxačních aktivit disponujeme i zázemím hotelového typu. Ubytovat se můžete v kterémkoliv ze sedmi plně vybavených dvoulůžkových pokojů nebo pokud se vypravíte s celou rodinou, bude pro vás připraven rodinný pokoj se dvěmi ložnicemi. V každém z pokojů naleznete: * minibar * tv * satelit * připojení na internet * trezor * telefon Všem ubytovaným hostům jsme připravili speciální relaxační dárek.

Recepce

7.00 hod. - 21.00 hod.

Gastronomie

snídaně

Rezervovat ubytování v AMENITY ZLÍN

Nejbližší ubytování ve Zlíně a okolí

Ubytování Zlín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah