HOTEL BALTACI - Zlín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Příjemná a klidná lokalita poblíž centra města, veškeré zázemí pro spokojený pobyt hostů. Takové jsou podmínky tříhvězdičkového Hotelu Baltaci U Náhonu Zlín, který své služby úspěšně poskytuje již více než deset let. Kvalitní ubytování za rozumné ceny, příjemná restaurace či nadstandardně vybavené wellness centrum jsou dostatečnou zárukou hotelového komfortu.

Baltaci Hotel Zlín se nachází v klidném prostředí, přitom ale velmi blízko centra krajského města Zlín. Všechny pokoje jsou bez výjimky upraveny tak, aby uspokojily i velmi náročné požadavky na ubytování. Hotel Baltaci Zlín má pokoje kategorií Standard Class, First Class a Suite. Každý si tak může vybrat přesně tu kategorii, kterou preferuje. Všechny hotelové prostory jsou důsledně řešeny jako bezbariérové, zdarma je pak k dispozici WiFi připojení k internetu. Zajistíme také praní a žehlení oděvů. Pracovníci hotelu jsou připraveni zajistit Vám vstupenky na vybrané kulturní, sportovní a společenské akce.

HOTEL BALTACI ubytování v hotelu

Hotel nabízí celkem 32 pokojů rozdělených do kategorií Standard Class, First class, De Luxe s vířivou vanou a Suite. Všechny pokoje jsou komfortně vybaveny, standardem je televize, telefon, Wi-Fi připojení k internetu či prostorná koupelna.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Součástí hotelu je také příjemná a prostorná restaurace nabízející českou i světovou kuchyni, bohatý nápojový lístek a výběr z kvalitních moravských a některých zahraničních vín. Kapacita restaurace je 80 míst, její promyšlené členění však umožňuje nerušený zážitek i jednotlivcům či menším skupinám. Restaurace je k dispozici hotelovým hostům i široké veřejnosti a představuje také vhodné místo pro nejrůznější oslavy, svatební či narozeninové hostiny a podobné privátní akce.

V SOUČASNÉ DOBĚ PROBÍHÁ V HOTELU REKONSTRUKCE KUCHYNĚ. Restaurace nabízí pouze snídaně v době od 7:00 do 10:00. Od 10:00 do 23:00 nabízí pouze nápojový servis.

Rezervovat ubytování v HOTEL BALTACI - Zlín

Nejbližší ubytování ve Zlíně a okolí

Ubytování Zlín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah