HOTEL BALTACI ATRIUM - Zlín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Baltaci Atrium Zlín poskytuje veškeré zázemí pro obchodní, turistické i kulturní aktivity svých hostů, chystajících se vyrážet do kteréhokoli koutu Zlínského kraje.

Hotel Baltaci Atrium Zlín je součástí hotelů a restaurací, které na Zlínsku vlastní a provozuje akciová společnost Baltaci. Mezi další zařízení značky Baltaci patří oblíbený zlínský tříhvězdičkový Hotel Baltaci U Náhonu, tříhvězdičkový Hotel Baltaci Starý Zámek v Napajedlech, dále také restaurace s tradiční restaurací Baltaci Napajedla v Napajedlech s více jak dvacetiletou tradicí.

Všechny provozy společnosti Baltaci jsou založeny na mnohaleté hotelnické a restauratérské zkušenosti a úctě ke službě lidem. Hotelový personál je pak připraven uspokojit i nejnáročnější přání svých zákazníků a nabídnout individuální přístup k řešení všech požadavků.

HOTEL BALTACI ATRIUM ubytování v hotelu

Hotel disponuje 22 standardními pokoji, které doplňuje 6 specifických apartmá. Nejatraktivnější z nich, apartmá prezidentské a svatební, jsou vrcholem ubytovací nabídky. Dalšími typy jsou apartmá pro rodiny s dětmi, apartmá pro dlouhodobě ubytované hosty či apartmá s vlastní saunou. Všechny pokoje jsou velmi komfortně vybaveny a disponují např. minibarem, trezorem, internetem (pevná linka i Wi-Fi) či LCD televizí s 20 kanály.

Recepce

Nonstop

Gastronomie

Součástí hotelu jsou také gastronomické provozy. Těm dominuje restaurace RESTAURACE BATACI ZLÍN, která je otevřena od března 2018. Restaurace se specializuje jak na českou tak i na mezinárodní kuchyni. Druhým restaurační provozem je restaurace Café Atrium, která poskytuje nevídaný otevřený prostor pod skleněnou pyramidou. V čase od 7:00 - 10:00 se zde podávají hotelové snídaně.

Okolí hotelu a Zlín

Hotel je siutovaný v širším centru města Zlína. Vzdálenost od centra je 5 minut chůzí/2 minuty autem.

Rezervovat ubytování v HOTEL BALTACI ATRIUM - Zlín

Nejbližší ubytování ve Zlíně a okolí

Ubytování Zlín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah