HOTEL A RESTAURACE U PARKU - Hořovice

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš hotel je otevřen celoročně. Nově otevřený hotel se nachází v Hořovicích uprostřed krásné přírody Brdských lesů. Hotel leží v klidné lokalitě vilové čtvrti, v prostředí parku bez ruchu dopravy. Ubytování je možné v 1 nebo lůžkových pokojích, které jsou vybavené vlastní koupelnou se sprchou a WC, Každý pokoj má TV, fén, klimatizaci a Wifi připojení, které je ve všech prostorách hotelu i restaurace zdarma.

Hotel nabízí kvalitní zázemí pro pracovní i soukromé cesty i rekreační aktivity. Hotel disponuje celkově jedenácti pokoji a maximální kapacitou 25 osob, které se nachází přímo s hotelu anebo v přilehlém Penzionu Villa, který je součástí hotelu. Soukromé parkoviště je snadno přístupné, má dostatečnou kapacitu a je hlídané kamerami. VŠECHNY PROSTOTY HOTELU, VILLY A RESTAURACE JSOU NEKUŘÁCKÉ. Kouření je povoleno ve venkovních prostorách vybavených popelníky. Domácí zvířata máme rádi. Jejich pobyt je možný po předchozí domluvě.

HOTEL A RESTAURACE U PARKU ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruované budově v 1 - 2 lůžkových pokojích s možností přistýlky. Kapacita ubytovaných je max 24 osob v 11-ti pokojích nově zařízených dřevěným nábytkem a koberci. K dispozici je zdarma WIFI v celém objektu. Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou a klimatizací. Pokoje 101, 102, 103, 201, 202, 203 se nacházejí v hotelu. Pokoje 301,30 2,30 3,30 4,30 5 se nacházejí ve vile, která je vedle hotelu v zahradě /cca 50m/ a hosté docházejí na snídaně a večeře do hotelu. Součástí ubytování ve vile je společná vybavená kuchyňka do které se vchází z velké terasy.

Recepce

Rezervace/Recepce: Po – Pá 7:00 -10:00 | 16:00 – 20:00 So 8:00 – 10:00 | 16:00 – 20:00 Ne 8:00 – 10:00 Hotelové snídaně: Po – Pá 7:00 – 9:00 So – Ne 8:00 – 10:00 Hotelové večeře: Po – So 18:00 – 19:00 Pouze pro hotelové hosty, v neděli večeři nepodávámePokud plánujete příjezd mimo provozní dobu recepce, informujte prosím hotel předem. Upozorňujeme, že příjezd v neděli je možný po telefonické domluvě s hotelem.

Gastronomie

Restaurace je určena pouze pro hotelové hosty. Snídaně a večeře, které podáváme formou švédského stolu jsou zahrnuty v ceně ubytování. Nápoje si hosté hradí. V letním období lze využít pohoštění na terase. Můžete nás navštívit i se svým psem, pokud je dobře vychovaný a nebude obtěžovat ostatní hosty.

Okolí hotelu a Hořovice

Poloha Hořovic, které leží na hlavní vlakové trati Praha Plzeň a pouhé 4km od dálnice D5 je ideální pro ubytování při služebních i soukromých cestách a především jako východisko pro cykloturistiku. Přímo kolem hotelu prochází cyklotrasa číslo 303, která 2 km od hotelu navazuje na dálkovou cyklotrasu číslo 3.

Rezervovat ubytování v HOTEL A RESTAURACE U PARKU - Hořovice

Nejbližší ubytování v Hořovicích a okolí

Ubytování Hořovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah