PENZION ZELENÝ STATEK - Bzová

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Penzion Zelený Statek nabízí velice pohodlné ubytování na Křivoklátsku ve zrekonstruovaném statku.
Ubytování, které nabízíme se nachází v části domu ve dvoře se samostatným vchodem.
K dispozici je přízemní apartmán Růže se 4-lůžkovou ložnicí, vlastní koupelnou s wc, vybavenou kuchyňkou a obývacím koutem s TV, krbovými kamny a rozkládací sedačkou, využívanou jako přistýlka až pro osoby.
V podkroví jsou 2 samostatné pokoje 3-lůžkový Tulipán a 4-lůžkový Kopretina, každý s TV, vlastní koupelnou s wc a společnou vybavenou kuchyňkou Levandule. V podkroví je ještě průchozí společný pokoj se vstupem na terasu a s rozkládací pohovkou využívanou také jako přistýlka pro spřátelené skupiny v podkroví.
Celková kapacita při obsazení celého penzionu včetně přistýlek je 15 lůžek.
Ve dvoře je samostatná společenská místnost s barem včetně výčepu, posezením, krbovými kamny a kuchyní.
V celém areálu je Wi-fi k dispozici.
Zahrada je samozřejmě k dispozici pro relax a nejen dětské vyžití. K dispozici je venkovní posezení, ohniště, gril, dětský domeček, lezecká stěna se skluzavkou a pískoviště, v létě bazén, ping-pongový stůl a síť s raketami na badminton.
Parkování je přímo u nás ve dvoře nebo před domem, ve dvoře je také úschovna na kola.

PENZION ZELENÝ STATEK ubytování na privatu

K dispozici je přízemní apartmán Růže se samostatnou 4-lůžkovou ložnicí, vlastní koupelnou s wc, vybavenou kuchyňkou a obývacím koutem s TV, krbovými kamny a rozkládací sedačkou, využívanou jako přistýlka až pro 2 osoby. Celková kapacita apartmánu Růže je tedy max. 6 osob včetně přistýlky v obývacím pokoji.
V podkroví jsou 2 samostatné pokoje. 3-lůžkový pokoj Tulipán a 4-lůžkový pokoj Kopretina. Každý s TV, vlastní koupelnou s wc a společnou vybavenou kuchyňkou Levandule. V podkroví je ještě průchozí společný pokoj se vstupem na terasu a s rozkládací pohovkou, využívanou také jako přistýlka pro spřátelené skupiny v podkroví. Celková kapacita podkroví je 9 lůžek včetně přistýlky v průchozím pokoji.
Celková kapacita při obsazení celého penzionu včetně přistýlek je 15 lůžek.

Okolí privatu a Bzová

Na návsi, hned před domem, pokud v zimě mrzne, je skvělá možnost bruslení. Asi 50 m od domu je k využití místní dětské hřiště s moderním vybavením. U rybníku Hlinovka, pod vesnicí, je v létě přírodní koupání. Všude v okolí jsou křivoklátské lesy, které jsou v sezóně houbařským rájem a jinak jsou vhodné pro krásné procházky a projížďky na kole. Po předchozí domluvě je možné využít oranžové hřistě se speciálním povrchem na tenis, volejbal, badminton.

Rezervovat ubytování v PENZION ZELENÝ STATEK - Bzová

Nejbližší ubytování Bzová a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah