HOTEL ŽEBRÁK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Žebrák se nachází ve středověkém královském městě Žebrák, jehož historie je stará více než 600 let.

Hotel poskytuje ubytování v 15 jedno až třílůžkových pokojích. Originální pokoje se stylovými interiéry mají všechny vlastní sociální zařízení se sprchou (vanou) a fénem. Samozřejmostí jsou televizní přijímače s českými a satelitními programy, Wi-Fi, některé pokoje jsou navíc vybaveny lednicemi a kuchyňským koutem. A navíc všichni ubytovaní mají k dispozici na pokoji karlovarskou minerální vodu zdarma. Vyhledávané je apartmá s jižní terasou a dvoulůžkem pod nebesy. Postele jsou vybaveny zdravotními matracemi s antialergenními potahy a lůžkovinami. Ráno se podává snídaně v refektáři – barokní klášterní jídelně v 1. patře hlavní budovy. Celková kapacita je 30 lůžek.

Veškerý vnitřní prostor hotelu je nekuřácký. Parkování je zajištěno přímo před hotelem na náměstí nebo ve dvoře pod uzamčením. Parkování autobusu je cca 100m od hotelu, dále nabízíme úschovnu kol.

HOTEL ŽEBRÁK ubytování v hotelu

Hotel poskytuje ubytování v 15 jedno až třílůžkových pokojích. Originální pokoje se stylovými interiéry mají všechny vlastní sociální zařízení se sprchou (vanou) a fénem. Samozřejmostí jsou televizní přijímače s českými a satelitními programy, Wi-Fi, některé pokoje jsou navíc vybaveny lednicemi a kuchyňským koutem.

Gastronomie

Hotel disponuje soukromou restaurací s nabídkou denního menu. Vinný sklep rozšiřuje nabídku restaurace o stylové posezení u svíčky v gotickém prostoru s jakostními víny z nejlepších českých vinařských oblastí. Zajímavostí jsou kvalitní vína z vlastní produkce! Oceníte, že Vás ve sklípku nevyruší ani ty nejmobilnější telefony! Kapacita 16 – 25 míst.

Okolí hotelu a Žebrák

Královské komorní město Žebrák leží na polovině cesty mezi Prahou a Plzní. Domem č. p. 18 prošla všechna staletí od založení blízkých královských hradů Žebrák a Točník. Obec Žebrák - původně obchodní osada, jež je písemně doložena z r. 1280, byla v roce 1396 povýšena na královské město, ležící na obchodní a strategické císařské cestě Via Carolina. Dům čp. 18 „U zlaté hvězdy“ pochází ze 14. století.

Rezervovat ubytování v HOTEL ŽEBRÁK

Nejbližší ubytování v Žebráku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah