PENZION ŽÁK - Komárov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Žák se nachází v klidném prostředí na okraji malebné vesničky Osek – Vystrkov, která leží na hranici brdských lesů a křivoklátských lesů, přímo pod hrází rybníka Žák.

Návštěvníkům je k dispozici 6 prostorných pokojů, kde každý 4-lůžkový pokoj umožňuje nádherný výhled do okolní přírody.

Lůžkoviny a ručníky jsou zahrnuty v základní ceně pronájmu. Kuchyňka je zařízena dvěma sklokeramickými deskami a dvěma elektrickými troubami, mikrovlnnou troubou, chladničkami s mrazákem, rychlovarnou konvicí, presovačem a topinkovačem. Najdete zde dostatečné množství nádobí pro 24 osob. Pokoje v penzionu je možné si pronajmout samostatně nebo po dohodě je možný pronájem celého penzionu.

Kapacita celého penzionu je 24 lůžek. V přízemí se také nachází vybavená herna (dětský koutek, TV). Pro odpočinek je možné využít i oplocenou zahradu o rozloze 5,8 tis. m2 s dětským hřištěm, pískovištěm a zastřešeným letním posezením s grilem. Parkování je zajištěno přímo u objektu.

PENZION ŽÁK ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Koupelny jsou vybavené sprchovými kouty, umyvadly a WC.

Okolí pensionu a Komárov

Turistika a cykloturistika

Na své si rozhodně přijdou milovníci historie. Ve vzdálenosti do cca 25 km můžete navštívit zříceninu hradu Valdek, která se nachází ve zpřístupněné části vojenského výcvikového prostoru Brdy. Pro vyznavače ryze přírodních krás skrývají brdské lesy mnoho značených stezek pro pěší i cyklisty. Po těchto dojedete až na padrťské rybníky nebo můžete navštívit Podbrdské muzeum ve Strašicích.

Dále si určitě nenechte ujít hrad Žebrák a hrad Točník, ze kterých vás okouzlí výhled do dalekého okolí.

V okolí města Berouna nesmíme samozřejmě zapomenout na gotický hrad Karlštejn, který je naší nejnavštěvovanější historickou památkou, dále i kostel sv. Jana Křtitele a vápencová Svatojánská skalní stěna ve Sv. Jánu pod skalou. Známé jsou vápencové Koněpruské jeskyně, které jsou tvořeny systémem tří jeskyních pater, vytvořených vodní erozí. Nedaleko se nachází soustava zatopených vápencových lomů Amerika. Za zmínku stojí i důlní expozice Chrustenická šachta, kde součástí prohlídky je jízda důlním vláčkem. Další zajímavostí je skanzen Solvayovy lomy, který je celoročně přístupný po vyznačených naučných stezkách. Přímo v královském městě Beroun můžete navštívit na Městské hoře rozhlednu a medvědárium či muzeum českého krasu.

V Hořovicích na vás čeká zámek Hořovice, který je v provozu i v zimním období, kdy se pořádají např. adventní či valentýnské prohlídky. Milovníci jízdy na koni si určitě nenechají ujít možnost navštívit krytou jízdárnu. V zimní období je zde v provozu krytý bazén a v letních aquapark s tobogánem.

Příbram je proslulá svým poutním místem - Svatou Horou. Jedná se o ranně barokní architekturu. Slavné svatohorské schody spojují Svatou Horu s Příbramí. V tomto starém hornickém městě se nachází unikátníHornické muzeum Příbram. Součástí je památník obětem komunismu Vojna. Pro sportovní využití můžete využít aquapark.

Golf

Pro golfové fanoušky je v dostupné vzdálenosti hned několik hřišť různé náročnosti. Za vaší pozornost určitě stojí 18jamkové hřiště v Berouně, ze kterého se vám naskytne výhled na královské město Beroun nebo 27jamkové v Karlštejně s nezapomenutelným výhledem přímo na hrad. Další golfové resorty jsou v Dýšině či Darovanském Dvoře.

Rezervovat ubytování v PENZION ŽÁK - Komárov

Nejbližší ubytování Komárov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah