4 DOMY - Dolní Morava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

4 DOMY nabízejí odpočinek a ubytování v moderních horských chatách s venkovní vířivou vanou Canadian Spa. 4 DOMY jsou svojí nabídkou skvělou volbou pro skupinu 4-6 osob. Soukromí a příjemné prostředí horské chaty, dobrá poloha nedaleko nejlepších sjezdovek v Orlických horách-Resort Dolní Morava se postará o zážitkovou dovolenou celé Vaší rodiny. Našim ubytovaným hostům je v objektu k dispozici venkovní vířivka Canadien Spa, lyžárna / kolárna, kde naleznete sušák obuvi.

Přijeďte nasát neopakovatelnou atmosféru našeho moderního horského ubytování.

4 DOMY ubytování v aparthotelu

Ubytování nabízíme v luxusně vybavených horských chatách s kapacitou vždy 6 lůžek 5/1. Každá chata má rozlohu cca 100 m2, najdete zde vždy 2× ložnice, obývací pokoj s krbovými kamny, kompletně vybavenou kuchyň s jídelnou, 2 toalety, koupelnu se sprchovým koutem, 2× TV. Dále je pro hosty připraven sušák prádla, dětské židličky, dětské postýlky, a k dispozici je pračka a sušička.

Okolí aparthotelu a Dolní Morava

Dolní Morava je malá obec v Pardubickém kraji, rozkládající se mezi Orlickými horami a Jeseníky na úpatí Králického Sněžníku. Obec je známá nejen horským lyžařským střediskem, ale i unikátní stavbou Stezka v oblacích a dalšími atrakcemi které spojuje Relax & Sport resort Dolní Morava.

V letním období zde naleznete dětské zábavní parky, adrenalin park, horské koloběžky, šlapací káry, trampolíny a spoustu dalších zážitků ať už pěší či cykloturistické.

V zimě jsou vám k dispozici 2 skiareály – skiareál Sněžník a U Slona, skiareál Větrný Vrch vhodný pro rekreační lyžaře. Samozřejmostí jsou dětské skiparky, půjčovny vybavení a zajištění výuky. Na své si tu přijdou i příznivci běžkových tras a sněžnic. Pro vyznavače skialpinismu jsou zde organizovány různé formy výšlapů – pohodové večerní, s přespáním v horské chatě.

Celoročně je vám k dispozici Mamutí horská dráha, která nemá v naší republice obdoby – čeká vás adrenalinová jízda v délce 3 kilometry lesním terénem i na otevřených pláních.

Rezervovat ubytování v 4 DOMY - Dolní Morava

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah