PENZION POD VLEKEM - Dolní Morava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Pod Vlekem se nachází v horském středisku Dolní Morava mezi Jeseníky a Orlickými horami pod Kralickým Sněžníkem 50m pod lyžařský vlekem.

Rodinný penzion Pod Vlekem se nachází v horském středisku Dolní Morava mezi Jeseníky a Orlickými horami pod Kralickým Sněžníkem.
Penzion je umístěn v lyžařském areálu & . 34; Větrný vrch& . 34; , 30 m pod prvním vlekem (umělé zasněžování, večerní lyžování). V areálu jsou dva vleky a tři sjezdovky o délce 800m, převýšení je cca 150m. Součástí areálu je snowboardový park, ski/snowboard půjčovna, servis, lyžařská škola. Do 100 m od penzionu je obchod a zastávka autobusu + skibusu, 3 restaurace, disko a čajovna, bar u vleku, 20 m od nás je nové wellness.

Pobyt Vašich domácích mazlíčků (pobyt psa musí být domluven při objednání dopředu, jiná zvířata neubytováváme!) :

malá plemena (jokšír, bišonek, maltézáček, pekinéz) = 150, - Kč/den, ostatní = 600, - Kč/den.

Přistýlka 400, - Kč/noc (přistýlka je možná jen v apartmánech, v pokojích nelze).

PENZION POD VLEKEM ubytování v pensionu

Ubytování je formou apartmánů a samostatných pokojů. Apartmán pro 8 osob má dvě ložnice pro 4+4 osoby, obytnou kuchyň vybavenou lednicí, varným panelem, varnou konvicí, mikrovlnou troubou, nádobím, v kuchyni je posezení u krbových kamen, jídelní kout. Apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC (samostatně) a chodbu. Topení je elektrické, krbová kamna jsou navíc, otop do kamen není zahrnutý v ceně. Otop do krbových kamen je si možno dovézt nebo zakoupit na místě od správce (cena dle nákupu 10kg dřevěných briket od 50-60Kč).

Čtyřlůžkový apartmán má ložnici, kuchyň vybavenou lednicí, varným panelem, varnou konvicí, mikrovlnou troubou, nádobím, koupelnu s rohovou vanou a WC.

Dvou až třílůžkový apartmán má v pokoji kuchyňskou linku, lednici, mikrovlnku, varnou konvici a indukční vařič, vlastní sociální zařízení.
Dva dvoulůžkové pokoje se samostatnými vstupy do pokojů ze společné chodbičky, s vlastním sociálním zařízením pro tyto dva pokoje - přístupným z této chodbičky. V každém pokoji je jídelní kout, varná konvice a nádobí pro studenou kuchyni (hrníčky, sklenice, talíře, příbory).

Dvoulůžkový pokoj č. 5 má jídelní kout, varnou konvici a nádobí pro studenou kuchyni (hrníčky, sklenice, talíře, příbory), vlastní sociální zařízení je před pokojem přes chodbičku.

Okolí pensionu a Dolní Morava

Penzion je umístěn v lyžařském areálu & . 34; Větrný vrch& . 34; , 30 m pod prvním vlekem (umělé zasněžování, večerní lyžování). V areálu jsou dva vleky a tři sjezdovky o délce 800m, převýšení je cca 150m. Součástí areálu je snowboardový park, ski/snowboard půjčovna, servis, lyžařská škola. Do 100 m od penzionu je obchod a zastávka autobusu + skibusu, 3 restaurace, disko a čajovna, 20 m od nás je nové wellness.

Rezervovat ubytování v PENZION POD VLEKEM - Dolní Morava

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah