PENZION KRČMA - Dolní Morava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pokud hledáte pěkné ubytování v obci Dolní Morava ležící pod Králickým Sněžníkem, jste na správném místě. Náš rodinný penzion Krčma nabízí apartmány pro páry i rodiny. Penzion nabízí celkem 5 apartmánů z toho 4 mezonetové. Celková kapacita penzionu je 25 lůžek. K dispozici je lyžárna a kolárna. Parkování a zastávka autobusu přímo před penzionem.

PENZION KRČMA ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu i WC s fénem, ručníky a osuškami. Jsou vybaveny vlastní televizí, rychlovarnymi sety, minilednicí a Wi-Fi. Apartmány nemají vlastní kuchyňku, ale ubytování nabízíme včetně stravování v naší restauraci.

Gastronomie

Naše rustikální restaurace je velmi oblíbeným místem mnoha turistů, kteří na Dolní Moravu přijíždí. Ve stylovém prostředí restaurace nebo na vzdušné letní terase si vychutnáte pokrmy české kuchyně, ze zvěřiny nebo sezónní speciality našeho šéfkuchaře. Čepujeme piva nedalekého Hanušovického pivovaru Holba.
Restaurace Krčma má kapacitu 40 osob. Součástí je oddělený salónek pro 20 osob.

Okolí pensionu a Dolní Morava

Během ubytování v našem penzionu můžete trávit volný čas sportovními aktivitami přímo na Dolní Moravě nebo v jejím blízkém. Dolní Morava je lyžařský rájem, který nabízí špičková střediska jak pro náročné lyžaře, tak pro rodiny s dětmi. Krásná příroda a spousta lesních a turistických cest Vás zase zavede pěšky, na kole i na lyžích na řadu krásných míst s výhledem na Jeseníky, Orlické hory, kladskou kotlinu a do blízkého Polska.

Rezervovat ubytování v PENZION KRČMA - Dolní Morava

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah