APARTMÁNY U ALOISE - Dolní Morava

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány U Aloisie se nacházejí v klidné části obce Dolní Morava.

Apartmány U Aloisie jsou situovány nedaleko lyžařského areálu Větrný vrch a horského střediska Dolní Morava. Najdete zde venkovní posezení s grilem, společný prostor s pračkou a monitorovaný uzamykatelný prostor pro kola. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak větší skupiny, cyklisty a milovníky hor. Parkování přímo u objektu. Wifi připojení k internetu.  

APARTMÁNY U ALOISE ubytování v apartmánu

K ubytování jsou připraveny 4 apartmány s celkovou kapacitou 47 lůžek. 1× sedmilůžkový, 1× jedenáctilůžkový, 1× dvanáctilůžkový a 1× patnáctilůžkový. Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyní s varnou deskou, lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Koupelna se sprchovými kouty, WC. Apartmány jsou vybaveny převážně palandami a samostatnými lůžky.  

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V těsné blízkosti apartmánů je obchod s potravinami, nejbližší restaurace je vzdálena asi 5 min. chůze.  

Okolí apartmánu a Dolní Morava

Nedaleko apartmánů najdete Horský resort Dolní Morava i hustou síť cyklistických a pěších tras. Resort nabízí mimo sjezdovek také bobovou dráhu, vodní park, zážitkový lesní park, lanové centrum. V nedalekém sportovním areálu si můžete zahrát tenis, ping-pong, zaskákat si na trampolínách nebo si užít netradiční zábavu při fotbale v nafukovacích koulích.  

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U ALOISE - Dolní Morava

Nejbližší ubytování v Dolní Moravě a okolí

Ubytování Dolní Morava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah