APARTMÁNY MAXOV - Lučany nad Nisou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Maxov nabízejí příjemné ubytování na hřebenech Jizerských hor.

Apartmány Maxov se nacházejí v Jizerských horách a poskytují ubytování ve 4 moderně zařízených apartmánech. Apartmány jsou vhodné pro rodiny s dětmi, které se zde zaručeně nebudou nudit. Pro posezení s přáteli nebo rodinou můžete využít také zahradu s grilem, bazénem a dětským hřištěm. Ve společenské místnosti si můžete zahrát společenské hry, uspořádat malý koncert na piano nebo si dopřát šálek dobrého čaje. K dispozici je také úschovna lyží / kol. Dětská postýlka a židlička k zapůjčení. Parkování přímo u apartmánů. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁNY MAXOV ubytování v apartmánu

K dispozici jsou celkem 4 čtyřlůžkové moderně zařízené apartmány, 3 z nich s možností přistýlky. Všechny mají kompletně zařízenou kuchyň s lednicí, varnou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí. Nechybí zde ani TV, připojení k internetu a samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem / vanou a samostatné WC (včetně nočníku, stupátka pro děti). V každém apartmánu je také malý dětský koutek.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 300 m. Na zahradě lze využít ohniště a gril.

Okolí apartmánu a Lučany nad Nisou

Krásná okolní příroda přímo vybízí k výletům, ať už pěšky nebo na kole. Na zahradě můžete využít relaxační zónu s bazénem, děti si užijí na dětském hřišti a v dětském zvěřinci. Za návštěvu jistě stojí také město Liberec (20 km), kde můžete mimo jiné navštívit aquapark, Zoo nebo se projet lanovkou na Ještěd. V zimních měsících je v okolí 5 km v provozu několik lyžařských areálů a mnoho kilometrů udržovaných běžeckých tratí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MAXOV - Lučany nad Nisou

Nejbližší ubytování v Lučanech nad Nisou a okolí

Ubytování Lučany nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah