HORSKÝ HOTEL SPORT - Josefův Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Sport je hotelem rodinného typu. Ceník zahrnuje služby ubytování, snídaně a večeře si hosté hradí v rozsahu objednaných služeb zvlášť. Pro děti platí cenové zvýhodnění ve věku 3-15 let 20% z platného ceníku. Pobyty přes silvestra jsou s příplatkem za nadstandartní servis, stravovací a další služby v závislosti na počtu noclehů a jsou možné standartně včetně polopenze.

Horský hotel Sport je hotelem rodinného typu. Minimální délka pobytu je na dva noclehy.
Horský hotel Sport nabízí ubytování v pohodlně zařízených pokojích, v jejich vybavení nechybí vlastní sociální zařízení a TV. Na pokojích je k dispozici lednice a varná konvice s hrníčky.
V letním období je hostům k dispozici letní terasa s možností grilování, travnaté hřiště a tábořiště. V blízkosti hotelu cca 2 km je koupaliště v Lučanech nad Nisou. Provoz hotelu zajišťuje služby pouze ubytovaným hostům.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou švédského stolu nebo s nabídky sjednané předem, za snídaně účtujeme 138, -Kč za osobu. Večeře jsou servírovány s polévkou a výběrem z nabídky po předchozí domluvě. Za večeře účtujeme za osobu 220, -Kč. Vánoční pobyty a pobyty přes silvestra jsou s příplatkem za nadstandartní servis, stravovací a další služby v závislosti na počtu noclehů. Pro děti do 15-ti let je cenové zvýhodnění 20% z uvedených cen.

Okolí hotelu a Josefův Důl

Horský hotel Sport se nachází nad Josefovým Dolem u Horního Maxova, podle katastrálního území spadá pod Lučany nad Nisou. Parkoviště pro osobní vozy je přímo u hotelu, přes noc je osvětlené. Ski areál Bukovka v Josefově Dole vzdálen 800m od hotelu, v dosahu střediska Špičák, Severák a Bedřichov, v blízkosti běžecká stopa. V okolí pěší turistické trasy a trasy pro cykloturistiku.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL SPORT - Josefův Důl

Nejbližší ubytování v Josefově Dole a okolí

Ubytování Josefův Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah