CABINET HOTEL MAXOV - Josefův Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Maxov nabízí v celoročním provozu příjemné pobyty v krásném prostředí Jizerských hor, je ideálním výchozím místem na cyklistickou a pěší turistiku v létě a na lyžařskou turistiku, a to jak v běžecké stopě tak na sjezdovkách, v zimě.

Ubytování je poskytováno ve 36 pokojích a o kapacity 1-4 lůžek + možnost přistýlek. Celkem tedy 105 lůžek

V objektu je k dispozici restaurace.

Služby v ceně pobytu: kulečník, stolní kopaná, stolní tenis, zapůjčení karet a šachů, parkoviště, dětská herna, úschovna lyží, kol, venkovní hřiště.

Služby nezahrnuté do ceny pobytu: sauna, půjčovny sportovních potřeb, telefonní automat (v recepci), perličková lázeň, saunu a další služby.

K dispozici je také samostatný salónek pro cca 40 osob (svatby, školení, přednášky, odborné akce, vyučování, podnikových večírků a teambuilding akce),

CABINET HOTEL MAXOV ubytování v hotelu

Hotel Maxov nabízí ubytování v 36 pokojích, z toho je 7×1 -lůžkový, 11×2 -lůžkový, 15×3 -lůžkový, v tom 7× charakter apartmánu a 3×4 -lůžkový. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a WC, TV se satelitním příjmem. Pokoje jsou ve druhém a třetím nadzemním podlaží.

Recepce

Telefonická recepce je přítomna po - pá 8:00 - 16:00

Gastronomie

Zaměřujeme se především na českou tradiční kuchyni s využitím lokálních zdrojů. Rádi Vám vyjdeme vstříc i v případě vegetariánské stravy nebo různých diet a pro skupiny připravíme kompletní jídelníček.

Každý den pro vás pečeme čerstvé housky.

Snídaně jsou podávany formou švédských stolů standardně v době od 8:00 do 9:30.

Obědy podáváme v době od 12:00 do 14:00 s možností výběru ze dvou hotových jídel. Návštěvník restaurace si může vybrat z minutkového jídelního lístku.

Večeře výběrem ze dvou hotových variant se podává od 18:00 do 19:30.

Okolí hotelu a Josefův Důl

V obdobích mimo hlavní sezonu je zde ideální čas na sběr hub, lesních plodů jako malin a hlavně ostružin, na výlety do blízkého okolí za minerálními prameny do Lázní Libverda, Nového Města p. Smrkem, do blízkého Liberci do zolpgické zahrady, botanické zahrady, zábavního centra a vodní světe BABYLON, na vrchol archtektury a Lužidkých hot Ještěd, Drábské světničky, Hhrubá Skála, Kozákov atd

Rezervovat ubytování v CABINET HOTEL MAXOV - Josefův Důl

Nejbližší ubytování v Josefově Dole a okolí

Ubytování Josefův Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah