PENZION U HROCHA - Josefův Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Hrocha leží uprostřed vlastních pozemků na okraji obce Horní Maxov ve výšce 730 m n. m. Pro svou polohu uprostřed přírody je ideálním místem pro rodinnou rekreaci, školy v přírodě, lyžařské výcviky a výpravy sportovních nadšenců nebo firemní akce.

Vzhledem k tomu, že touto lokalitou prochází řada turistických stezek, je penzion vhodným místem jak pro letní, tak i pro zimní rekreaci a sportovní aktivity. V létě je tato oblast rájem především pro cyklisty a pěší turisty. V zimě si pak v okolí přijdou na své lyžaři, kteří zde naleznou řadu běžeckých stop, včetně 155 km dlouhé Jizerské magistrály. Vyznavači sjezdového lyžování mají k dispozici ski areály na Severáku, Bedřichově, Tanvaldském Špičáku a další. Tato lyžařská středisky jsou vzdálena 3 až 8 km od penzionu.

Návštěvníkům restaurace i ubytovaným hostům je také k dispozici letní terasa a velmi dobře vybavený areál dětského hřiště s řadou atrakcí pro nejmenší. V areálu penzionu, který má k dispozici kolem 5000m2 zelené plochy, je vybudováno zastřešené posezení s otevřeným ohništěm, udírnou a grilem. Penzion pro své návštěvníky pořádá i řadu akcí jako je např. dětský den, grilování s živou hudbou aj. Parkování je zajištěno na vlastním parkovišti, které je monitorováno kamerovým systémem.

Hosté penzionu také mohou posedět u ohniště a opéci si zde buřty, nebo ochutnat další pochoutky připravené na lávovém grilu nebo v udírně.

PENZION U HROCHA ubytování v pensionu

Penzion disponuje 9 pokoji s celkem 38 lůžky. V současné době jsou vlastním sociálním zařízením v podobě WC a sprchy nebo vany vybaveny celkem 2 pokoje. Další dva pokoje mají umyvadlo. Pro ubytované z ostatních pokojů je k dispozici společné sociální zázemí (WC a sprchy) – oddělené pro muže a ženy.

Gastronomie

V penzionu je každý den v době od 11.00 do 22.00 otevřena útulná restaurace, ve které ubytovaní a ostatní návštěvníci, mají možnost ochutnat tradiční česká jídla nebo i místní speciality. Penzion je vybaven také nekuřáckým salonkem, který ubytovaným slouží jako jídelna nebo společenská místnost. V salonku je umístěna i velkoplošná plazmová televize. Do vlastní restaurace se vchází letní terasy. Z této terasy, orientované na jih, je výhled do okolní přírody i na areál přilehlého dětského hřiště.

Rezervovat ubytování v PENZION U HROCHA - Josefův Důl

Nejbližší ubytování v Josefově Dole a okolí

Ubytování Josefův Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah