PENSION LAZY DAISY - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Lazy Daisy leží v samém středu Jizerských hor v obci Janov nad Nisou na Malém Semerinku. Jde o nově postavený objekt disponující 4 moderně zařízenými mezonetovými apartmány s kapacitou 4 osoby s možností 2 přistýlek.

Přijďte po náročném dni na horách relaxovat do našeho wellness centra. Máme pro Vás vířivou vanu, infrasaunu, finskou saunu, koupací sud, nebo si můžete objednat masáž. Večer pak máte k dispozici vybavenou společenskou místnost pro 20 osob se samoobslužným barem včetně stroje na espresso. Vybírat můžete z nápojů i drobného občerstvení. V nabídce máme kvalitní moravská vína, točené pivo i nealko nápoje. Večer také můžete strávit grilováním v lovecké kotě či posezením u ohně. Pro děti jsme připravili trampolínu, hřiště na fotbal, volejbal, badminton apod, skluzavku, prolézačky, tělocvičnu, pink pong a stolní fotbálek. A pro ty menší máme hrací koutek s potřebným zázemím pro doprovod a mysleli jsme na ně i s jídelní židličkou a při vybavení koupelen.

Lazy Daisy je ideální volbou ubytování pro rodiny s dětmi, skupiny přátel, aktivní sportovce i milovníky klidu a relaxace v srdci Jizerských hor.

PENSION LAZY DAISY ubytování v pensionu

Penzion Lazy Daisy nabízí ubytování ve 4 moderně zařízených, mezonetových apartmánech s rozlohou 50 metrů čtverečních. Apartmány jsou určeny pro 4 osoby, s možností přistýlky pro další 2. Každý apartmán disponuje balkónem, na kterém naleznete stolek a židle, kuchyňkou, televizí a vlastní koupelnou s toaletou.

Gastronomie

Kuchyňská linka v každém apartmánu se nachází v přízemí a je vybavena elektrickým sklokeramickým dvouvařičem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem, kuchyňským nádobím a náčiním v dostatečném množství. Dále se zde nachází stůl a židle ke společnému stolování.

Okolí pensionu a Janov nad Nisou

Umístění penzionu nabízí snadnou dostupnost hřebenových turistických tras, nástupního místa běžecké Jizerské magistrály a skiareálu Severák. Současně se pohodlně dostanete i do okolních měst – Jablonce nad Nisou a Liberce.

Rezervovat ubytování v PENSION LAZY DAISY - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah