PENZION ARTUR - Janov nad Nisou

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Artur se nachází v oblasti Jizerských hor na Malém Semerinku v blízkosti střediska zimních sportů Hrabětice – Severák. Ve vlastním objektu je velká jídelna s televizí, videem, cd přehrávačem, stolním fotbalem, krbem a klavírem, kterou lze rozdělit na dvě menší místnosti. V objektu se taktéž nachází menší bar s možností zakoupení občerstvení. Hosté můžou využít i hernu na stolní tenis, saunu, vířivku a menší tělocvičnu.

PENZION ARTUR ubytování v pensionu

Objekt má kapacitu až 70 lůžek, což znamená 22 jedno až čtyřlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením, s televizí a s připojením na internet.

Gastronomie

Ubytování je možné se snídaní – formou švédského stolu, popř. s plnou penzí nebo polopenzí. Dle zájmu je k dispozici vegetariánská, veganská, racionální či dietní strava. Jsme připraveni řešit veškeré možné individuální požadavky našich hostů.

Okolí pensionu a Janov nad Nisou

Nedaleko je to k centru obce Bedřichov i Janov nad Nisou. Má ideální polohu pro vyznavače všech druhů sportů a turistiky a taktéž je vhodný pro strávení příjemné a klidné dovolené rodin s dětmi. V zimních měsících je v okolí mnoho velmi dobře značených a denně udržovaných běžeckých tratí (Jizerská magistrála) a milovníci sjezdového lyžování mají možnost výběru z mnoha sjezdovek všech náročností od začátečníků až po profesionály. Jizerské hory jsou známy pro svou nádhernou přírodu, která přímo vybízí k pěším nebo cyklistickým výletům do okolí. V létě lze využít možnost koupání v přírodních nádržích, pronájem tenisových kurtů nebo bowling.

Rezervovat ubytování v PENZION ARTUR - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah