PENSION U HLAVIČKŮ NA MALÉM SEMERINKU - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension U Hlavičků na Malém Semerinku se nachází v Jizerských horách na konci obce Janov nad Nisou- Malý Semerink / 800m od skiareálu Severák – Hrabětice /.

Pension je umístěný pod lesem cca 50 m od hlavní silnice směrem na Hrabětice.

Domácím zvířatům vstup povolen, penzion je nekuřácký a nachází se u něj otevřené parkoviště.

K dispozici je též samostatný salonek pro 15 osob. Parkování je možné přímo u objektu a k dispozici je lyžárna a úschovna kol.

PENSION U HLAVIČKŮ NA MALÉM SEMERINKU ubytování v pensionu

V Pensionu U Hlavičků na Malém Semerinku si naši hosté mohou vybrat ze dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita pensionu je 26 lůžek v 9 pokojích.

Gastronomie

V rámci polopenze podáváme snídaně formou švédského stolu a večeře připravované dle starých českých receptur. Svůj odpočinek si můžete zpříjemnit posezením restauraci, která je určena pouze pro naše hosty. Zde Vám nabídneme široký sortiment nápojů včetně čepovaného piva. Televize je umístěna v restauraci.

Okolí pensionu a Janov nad Nisou

V blízkosti našeho pensionu je lyžařský areál Severák - Hrabětice, který nabízí denní a noční lyžování, snowpark, lyžařskou školu, zázemí pro nezbytný servis a nástup na Jizerskou magistrálu s množstvím upravených běžeckých tratí vhodných, jak pro začátečníky, tak i náročnější milovníky bílé stopy.

Rezervovat ubytování v PENSION U HLAVIČKŮ NA MALÉM SEMERINKU - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah