APARTMÁNY LOUČKY - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

V Jizerských horách, v Hraběticích pro vás otevíráme zbrusu nové apartmány ze kterých je výhled přímo na jednu ze sjezdovek dětského zimního světa Severák. Apartmány jsou dvoupokojové a nabízejí tak maximální komfort pro 2, 4 a 5 osob. Při jejich budování jsme kladli důraz na detail, pohodlí a komfort. Apartmány tak poskytují ideální zázemí pro vaši letní i zimní rodinnou dovolenou.

Nově otevřené apartmány Loučky leží v nadmořské výšce 736 n. m. a přímo z oken je výhled na jednu z 10 sjezdovek dětského zimního světa Severák. Nástupní místo Jizerské magistrály je vzdáleno cca 400m. Všechny naše apartmány mají dva pokoje a poskytují komfortní ubytování pro 2, 4 a 5 osob. Prostorná společenská místnost nabízí i příjemné krbové teplo a dětský koutek. Apartmány jsou ve dvou identických domech vzdálených 30m od sebe. Každý dům má vlastní parkovací plochu a lyžárnu s vysoušečem bot. Vaši zvířecí miláčci jsou u nás samozřejmě vítáni, nicméně vás moc prosíme o dodržování pravidel jako je bezpečnost a čistota.

APARTMÁNY LOUČKY ubytování v apartmánu

Všechny naše apartmány mají dva pokoje a poskytují komfortní ubytování pro 2, 4 a 5 osob.

Apartmány jsme budovali za přispění interiérových designérů a věříme, že jejich moderní avšak maximálně pohodlné a kvalitně řemeslně zpracovaní zařízení poslouží při vaší zimní rodinné dovolené k vašemu maximálnímu pohodlí. Ve všech apartmánech najdete plně vybavenou moderní kuchyň.

Gastronomie

Stravování hostů je soukromé, ve všech apartmánech najdete plně vybavenou moderní kuchyň.

Okolí apartmánu a Janov nad Nisou

Nově otevřené apartmány Loučky leží v nadmořské výšce 736 n. m. a přímo z oken je výhled na jednu z 10 sjezdovek dětského zimního světa Severák. Nástupní místo Jizerské magistrály je vzdáleno cca 400m. Naše apartmány jsou hrdým členem Sdružení pro rozvoj cestovního ruchu založené v roce 2012. Díky tomuto členství můžeme vám, našim hostům nabídnout výhody plynoucí z jedinečné karty hosta tzv. JIZERKY card.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LOUČKY - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah