APARTMÁN U KRUMLOVA - Kájov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Krumlova nabízí velmi příjemné ubytování nedaleko turisticky vyhledáváného Českého Krumlova.

Apartmány U Krumlova se nachází v obci Kájov a nabízí ubytování pro celkem 15 osob ve třech apartmánech se společnou zahradou, grilem a zábavou pro děti, lze pronajmout samostatně nebo jako celek. Ve všech apartmánech je WIFI a TV s plochou obrazovkou a satelitním příjmem.

Obec Kájov těsně sousedí s historickým městem Český Krumlov. Zámek Český Krumlov a otáčivé hlediště je vzdáleno od apartmánu cca 4 km, vodní nádrž Lipno leží 13 km odtud. Ubytování vhodné jak pro rodiny s dětmi tak pro milovníky turistiky, cyklistiky a pro návštěvníky historických měst. Krátká vzdálenost do atraktivních destinací Lipenska, Novohradských hor a Šumavy. Jsou zde dva markety vzdálené 200 a 400m, ve všední dny závodní jídelna, dvě restaurace (jedna s bowlingem) a jeden bar. Pro hosty k dispozici zdarma káva, čaj a malé občerstvení. Pro malé děti možnost zapůjčení jídelní židličky a postýlky (zdarma).

Parkování:

Dostupnost autem až k apartmánům (popř. vlakem nebo autobusem).

Jedno kryté parkovací stání + parkování před domem zdarma.

APARTMÁN U KRUMLOVA ubytování v apartmánu

Dvoupodlažní apartmán č. 1 (124 m2) obsahuje: předsíň, 2 koupelny, 2 WC, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj (TV 140 cm) a 4 ložnice. Ložnice v přízemí velká manželská postel, tři ložnice v podkroví obsahují dvě manželské postele a tři samostatná lůžka + jedna přistýlka. Kapacita max. 10 dospělých.

Vybavení kuchyně je jídelní stůl, sporák na indukci, myčka nádobí, trouba, mikrovlnka, kávovar, konvice, toustovač a lednice + základní nádobí, pro malé děti možnost zapůjčení jídelní židličky a dětské postýlky (zdarma). V obýváku k sezení velká sedačka, TV 140 cm se satelitním příjmem, menší kulečník a stolní hry.

Apartmán č. 2 (32 m2) s teráskou obsahuje: předsíň, koupelnu s pračkou a sprchou, pokojem se vstupem na terásku, s plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelním stolkem, rozkládací sedačkou, manželskou postelí a TV 127cm. Kapacita max. 3 dospělí.

Vybavení kuchyňského koutu je jídelní stolek, sporák na indukci, trouba, mikrovlnka, kávovar, konvice, toustovač a lednice. Dále jsou k dispozici společenské hry.

Apartmán č. 3 (22 m2) obsahuje: předsíň, pokoj s manželskou postelí a TV 109 cm, kuchyňský kout a koupelnu se sprchou. Kapacita max. 2 dospělí.

Vybavení kuchyňského koutu je vařič, mikrovlnka, rychlovarná konvice, toustovač a lednice.

Gastronomie

Stravování vlastní nebo v nedaleké restauraci.

Okolí apartmánu a Kájov

K nezajímavějším destinacím v okolí určitě patří Český Krumlov a jeho historické centrum se zámkem a otáčivým hledištěm, hrad Rožmberk, zámek Hluboká nad Vltavou a rozhledna Kleť. Dále je možné sjíždět řeku Vltavu z Vyššího Brodu (+ možnost zapůjčení otevřené plastové kánoe pro 2 osoby) a také vodní nádrž Lipno vzdálená 15 km nabízí celou řadu možností k relaxaci a zábavě v zimní i letní sezóně. Pro návštěvu s dětmi je vhodná ZOO Dvorec, ZOO Hluboká nad Vltavou a ZOO Linz. Při procházce z Kájova do sousedního Českého Krumlova se můžete zastavit v historickém areálu Dobrkovického mlýnu a na okraji města si pak nenechte ujít návštěvu někdejšího grafitového dolu. V něm se mimo jiné podíváte do podzemní štoly a sveze vás hornický vláček. Z blízkých Chvalšin vede poměrně strmá značená stezka na Kleť, což je nejvyšší vrchol Blanského lesa.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U KRUMLOVA - Kájov

Nejbližší ubytování v Kájově a okolí

Ubytování Kájov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah