MIJA APARTMÁN - Kájov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

MiJa Apartmán nabízí ubytování nedaleko historického města Český Krumlov.

MiJa Apartmán je situován v přízemí rodinného domu s vlastním vchodem v obci Kájov nedaleko Českého Krumlova a poskytuje ubytování až pro 8 osob v moderně zařízeném apartmánu. Hosté mohou využít i venkovní posezení na zahradě s možností grilování. Parkování přímo u apartmánu. Wifi připojení k internetu zdarma.

MIJA APARTMÁN ubytování v apartmánu

Apartmán se dvěma ložnicemi nabízí pohodlné ubytování pro šest osob (manželská postel, 2× jednolůžko, rozkládací pohovka) s možností dvou přistýlek. Dětská postýlka k zapůjčení. Plně vybavená kuchyň poskytne hostům vše potřebné pro přípravu vlastního jídla. Koupelna se sprchovým koutem, WC. Obývací pokoj s pohovkou, TV. Wifi připojení k internetu.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyň. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 1,5 km, stejně jako obchody s potravinami.

Okolí apartmánu a Kájov

Ubytování v apartmánu ocení všichni turisté, cyklisté, rybáři, vodáci i návštěvníci historického Českého Krumlova. Ať už plánujete dovolenou u vody nebo na kole, ubytování v tomto apartmánu bude pro vás ideální volbou. Vydat se můžete jak do nedalekého Českého Krumlova (6 km), tak k vodní nádrži Lipno (20 km).

Rezervovat ubytování v MIJA APARTMÁN - Kájov

Nejbližší ubytování v Kájově a okolí

Ubytování Kájov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah