PENZION ZÁMECKÁ ZAHRADA - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Zámecká zahrada vás přivítá jako oáza klidu uprostřed zeleně. Výhled na les a rybník upokojí vaši mysl, dá vám zapomenout na všední dny a shon velkoměst. Nabízíme ubytování v Českém Krumlově, v penzionu s kapacitou 22 lůžek v kompletně renovovaných pokojích a apartmánech. Všechny dostaly nový dekor a jsou vybaveny moderním nábytkem a doplňky. Naprostá čistota v celém penzionu je pro nás samozřejmostí. Každý pokoj má svoji koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, televizi 32" se satelitním příjmem, ledničku a rychlovarnou konvici. Ve všech prostorách penzionu můžete zdarma využívat wi-fi internetové připojení.

Penzion Zámecká zahrada nabízí ubytování v Českém Krumlově na víkend anebo na několikadenní dovolenou v průběhu týdne anebo i celý týden. Z prostorných světlých pokojů a apartmánů je krásný výhled na les a nedaleký rybník. Tiché prostředí, bohatá okolní zeleň a pohodlné ubytování včetně výborné obsluhy zaručí, že budete odjíždět skutečně spokojení a odpočatí. Penzion se nachází v lese, v docházkové vzdálenosti ke všem turistickým atrakcím Českého Krumlova. Zámek a hrad Český Krumlov je od penzionu vzdálen asi patnáct minut chůze a do zámecké zahrady jsou to 2 minuty autem, kde máte vyhrazené parkování za 50 Kč na celý den. Penzion Zámecká zahrada je již od roku 1730 spjat s šlechtickým rodem Schwarzenberků a architektonické prvky penzionu tomu odpovídají. Jejich erb je dodnes ozdobou průčelí penzionu. Díky výhodné poloze je penzion Zámecká zahrada skvělým výchozím bodem pro pěší turistiku, výlety na kole, vodácké eskapády a rybaření na Vltavě a jiné sportovní vyžití například na přehradě Lipno vzdálené 20 min. autem. Na své si přijdou také milovníci kultury – město Český Krumlov, zapsané na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, nabízí v letní sezóně představení v přírodním plenérovém divadle s otáčivým hledištěm v letní sezoně každý den, po celý rok pak množství galerií, muzeích, koncertů a mnoho dalších kulturních akcí.

PENZION ZÁMECKÁ ZAHRADA ubytování v pensionu

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ s výhledem na les Útulný a světlý pokoj v prvním patře penzionu je vybaven tak, abyste v něm našli vše potřebné k příjemnému pobytu. Čistě povlečené postele, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, televize se satelitním příjmem, lednička a varná konvice jsou hostům k dispozici ve všech našich pokojích. Výhled na les s paletou zelených odstínů poskytne dokonalou pastvu pro vaše oči. Až se ráno probudíte, připravíme vám bohatou a chutnou snídani, aby nový den začal bez chybičky. TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ s výhledem na les a rybník Užijte si zasloužený relax ve světlém, prostorném pokoji, který se nachází v prvním patře penzionu. Čistě povlečené postele, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, televize se satelitním příjmem, lednička a varná konvice jsou hostům k dispozici ve všech našich pokojích. Z oken pokoje se můžete kochat výhledem na les a klidnou hladinu rybníka. Nový den pak nastartujete bohatou a chutnou, kterou pro vás připravíme. APARTMÁN PRO TŘI OSOBY s výhledem na les a rybník Dopřejte si klidný spánek v apartmánu se dvěma ložnicemi, který se nachází v přízemí penzionu. Čistě povlečené postele, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, televize se satelitním příjmem, lednička a varná konvice jsou hostům k dispozici ve všech našich pokojích. Z oken apartmánu budete mít krásný výhled na les a klidnou hladinu rybníka. Ráno vám připravíme bohatou a chutnou snídaní, abyste měli dostatek energie na objevování krás Českého Krumlova. APARTMÁN PRO ČTYŘI OSOBY s výhledem na les Naprostý klid a pohodlí naleznete v prostorném apartmánu se dvěma ložnicemi, který se nachází v přízemí penzionu. Čistě povlečené postele, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, televize se satelitním příjmem, lednička a varná konvice jsou hostům k dispozici ve všech našich pokojích. Z oken apartmánu se můžete pokochat výhledem na les. Až se ráno probudíte, připravíme vám bohatou a chutnou snídani, aby nový den začal bez chybičky. DE LUXE APARTMÁN PRO TŘI OSOBY s výhledem na rybník Zažijte konejšivý pocit, že jste se ocitli v zóně naprostého klidu, a ubytujte se v našem de luxe apartmánu v prvním patře penzionu. Čistě povlečené postele, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, televize se satelitním příjmem, lednička a varná konvice jsou hostům k dispozici ve všech našich pokojích. Velká okna apartmánu nabízejí výhled na klidnou hladinu rybníka. Ráno vám připravíme bohatou a chutnou snídaní, abyste měli dostatek energie na objevování krás Českého Krumlova.

Recepce

08:30 - 17:00 úterí - neděle, 08:30 - 17:00 - pondelí

Gastronomie

Den je potřeba začít kvalitní a pestrou snídaní. Proto pro vás každý den vybíráme čerstvé potraviny, pečivo a ovoce od místních dodavatelů. Kontinentální snídaně servírujeme v jídelně v přízemí penzionu, a to od 8:30 do 9:30 hodin. Čísla stolů odpovídají číslům pokojů - můžete si tak být jisti, že vždy dostanete plnohodnotnou snídani, kterou jste si den předem objednali. Vybírat můžete ze čtyř druhů snídaní. Cena snídane je 8, 50 Euro na osobu a snídani. Pokud máte zvláštní požadavky nebo diety (bezlepková či bezlaktózová strava apod.), dejte nám prosím vědět při příjezdu v recepci a pokusíme se maximálně vyjít vstříc. SLADKÁ SNÍDANĚ Pečivo, máslo, med a džem, čerstvé koláče, koblihy, francouzské croissanty včetně čerstvého chleba. Různé druhy čajů, čerstvě mletá káva v úpravě espresso, cappuccino aj. , ovocné šťávy, studené mléko, jogurty, ovoce dle denní nabídky. SÝROVÁ SNÍDANĚ Pečivo, máslo, vybrané druhy sýrů včetně čerstvého chleba. Různé druhy čajů, čerstvě mletá káva v úpravě espresso, cappuccino aj. , ovocné šťávy, studené mléko, jogurty, ovoce dle denní nabídky. ŠUNKOVÁ SNÍDANĚ Pečivo, máslo, šunka, uzeniny, sýr včetně čerstvého chleba. Různé druhy čajů, čerstvě mletá káva v úpravě espresso, cappuccino aj. , ovocné šťávy, studené mléko, jogurty, ovoce dle denní nabídky. CEREÁLNÍ SNÍDANĚ Vločky a lupínky z různých druhů obilovin, míchané müsli. Různé druhy čajů, čerstvě mletá káva v úpravě espresso, cappuccino aj. , ovocné šťávy, studené mléko, jogurty, ovoce dle denní nabídky.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Díky výhodné poloze je penzion Zámecká zahrada skvělým výchozím bodem pro pěší turistiku, výlety na kole, vodácké eskapády a rybaření na Vltavě a jiné sportovní vyžití například na přehradě Lipno vzdálené 20 min. autem. Na své si přijdou také milovníci kultury – město Český Krumlov, zapsané na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, nabízí v letní sezóně představení v přírodním plenérovém divadle s otáčivým hledištěm v letní sezoně každý den, po celý rok pak množství galerií, muzeích, koncertů a mnoho dalších kulturních akcí.

Rezervovat ubytování v PENZION ZÁMECKÁ ZAHRADA - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah