PENZION M - Kájov

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion M nabízí ubytování v klidném prostředí malé rekreační obce Kladenské Rovné.

Penzion M je situován v krásné čisté přírodě 8 km od Českého Krumlova a poskytuje ubytování ve dvou apartmánech s celkovou kapacitou až 18 lůžek. K penzionu přiléhá velká zahrada s kouzačkou, houpačkou a trampolínou pro děti. V letních měsících zde najdete také venkovní bazén, gril a venkovní posezení. Zahrát si můžete kriket, stolní tenic nebo badminton. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENZION M ubytování v pensionu

Každý ze dvou apartmánů se skládá ze dvou ložnic (4, 4+1), vybavené kuchyně, jídelny, obývacího pokoje s pohovkou, TV a koupelny se sprchovým koutem a WC. K dispozici je také pračka.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření si můžete zajet do restaurací ve vedlejších obcích, ta nejbližší je vzdálena cca 5 km.

Okolí pensionu a Kájov

Penzion je zasazen v krásné přírodě nedaleko Lipenské přehrady (12 km). Věnovat se zde můžete přževážně turistice, cyklistice a houbaření. Lipenská přehrada nabízí širokou škálu možností využití volného času. Za návštěvu stojí také město Český Krulo, jehož histrorické centrum je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO.

Rezervovat ubytování v PENZION M - Kájov

Nejbližší ubytování v Kájově a okolí

Ubytování Kájov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah