PENZION ZÁVADA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Závada se nachází v oblasti Hlučínska. Region nabízí mnoho sportovních, oddechových činností a relaxačních činností zajímavé jak pro jedince, tak pro rodiny s dětmi. Penzion je rozdělen na budovu A, B a zimní zahradu. Hosté mohou ve společných prostorách využít obývací části, stolní hry, stolní fotbálek, biliard, dětský koutek, kuchyň a prostor s jídelním stolem. Hosté mají též k dispozici velkou zahradu s altánem, venkovní kuchyní, grilem a bazénem. V zadní části se nachází i chiping green a pro nejmenší jsou připraveny houpačky. Též je zde možnost zapůjčení sportovního vybavení pro venkovní hry.

Parkování zdarma a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION ZÁVADA ubytování v pensionu

V budově A se nacházejí celkem čtyři pokoje, kde dva pokoje mají společnou koupelnu. Budova A tedy disponuje třemi dvoulůžkovými pokoji (dva s manželskou postelí a jeden s dvěma oddělenými postelemi) a jedním jednolůžkovým pokojem.

Budova B disponuje dvěma hotelově vybavenými pokoji, dvoulůžkovým a třílůžkovým pokojem. Oba pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí.

Gastronomie

Hosté mohou použít zařízení kuchyně, která je kompletně vybavená. Ohřev v mikrovlnné troubě, příprava čaje, kávy, uskladnění potravin v lednici. Hosté mají těž možnost objednání snídaně.

Okolí pensionu a Závada

Penzion Závada se nachází v oblasti Hlučínska. Region nabízí mnoho sportovních, oddechových činností a relaxačních činností zajímavé jak pro jedince, tak pro rodiny s dětmi. Milovníkům golfu se bude určitě zamlouvat umístění mezi clubem Silesia Golf Resort Kravaře a Golf Course Šilheřovice.

Města Ostrava i Opava se nacházejí cca 20 km od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION ZÁVADA

Nejbližší ubytování Závada a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah