MLÝN VODNÍKA SLÁMY - Háj ve Slezsku

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nechte se překvapit krásou zdejší krajiny a objevte místo příhodné pro relaxaci s nádechem historie. Ať už hledáte aktivní a hravé zážitky nebo prostor k dokonalému lenošení, u nás se vám otevírá celá plejáda možností, se kterou si můžete dopřát několikanásobný zážitek. Poznejte malebný areál starého mlýna, který je zasazen do nádherného prostředí obklopeného přírodou, kde návštěvníci naleznou klid, pohodu a prožijí spoustu příjemných okamžiků. Vše vždy vymýšlíme tak, aby si každý zde našel své. Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu, zda se nám tak i daří.

MLÝN VODNÍKA SLÁMY ubytování v pensionu

​Každý pokoj má svůj jedinečný styl, ze kterého na vás dýchne atmosféra venkova. Z našeho ubytování si vybere každý. Areál Mlýna skýtá nekonečné množství vyžití jak pro vás, tak i pro vaše děti, včetně venkovního dětského hřiště u penzionu. Nechte se unést harmonií venkova a přírody.

Gastronomie

​Jsme velmi rádi, že vás můžeme pohostit v naší restauraci, kde si můžete objednat něco dobrého k jídlu i pití. Náš tým kuchařů pro vás vždy zpracovává menu, kde jsou použity ty nejčerstvější suroviny, které zaručují kvalitu pokrmu a skvělý zážitek. Provozní doba restaurace: pondělí ZAVŘENO, úterý, středa, čtvrtek 11 - 20 hodin, pátek, sobota 11 - 22 hodin, neděle 11 - 20 hodin.

Rezervovat ubytování v MLÝN VODNÍKA SLÁMY - Háj ve Slezsku

Nejbližší ubytování v Háji ve Slezsku a okolí

Ubytování Háj ve Slezsku

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah