HOTEL BULY ARÉNA - Kravaře

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna se nachází v klidném prostředí obce Kravaře-Kouty, mezi Ostravou a Opavou. Veškeré pokoje skýtají dostatek klidu pro relaxaci, odpočinek a nerušený spánek. Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových či vícelůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitem a internetovým připojením. Specialitou jsou takzvané rodinné pokoje /dva samostatné dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením/. Recepce je k dispozici 24 hodin denně, celodenní provoz nabízí hotelová restaurace s kuchyní. Kapacita hotelu činí 90 lůžek (35 pokojů). K dispozici je i manželské apartmá s vlastní terasou. Součástí hotelu je i luxusní wellnes, dětské hřiště, adventure golf. Hotel nabízí tenisové kurty, tenisovou halu, fotbalové hřiště s umělým povrchem, basketbalové hřiště, bowling, fitness a tělocvičnu s badmintonovými kurty.

HOTEL BULY ARÉNA ubytování v hotelu

Kapacita hotelu Buly Aréna činí 90 lůžek (35 pokojů). K dispozici je i manželské apartmá s vlastní terasou. Nabízíme i vícelůžkové pokoje v komfortním vybavení. Specialitou jsou takzvané rodinné pokoje /dva samostatné dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením/.

Recepce

24 hodin NONSTOP

Gastronomie

V hotelu se nachází příjemná hotelová restaurace, která nejen hotelovým hostům nabízí menu z české i mezinárodní kuchyně. Kapacita restaurace činí 80 míst a lze využít také malý salonek pro 30 osob nebo velký sál s kapacitou až 100 osob.

Okolí hotelu a Kravaře

Město Kravaře se nachází v oblasti nazávané Hlučínsko. Je vzdáleno 9 km východně od města Opavy a 25 km západně od Ostravy. V Kravařích můžete navštívit zámecký areál, kde je 20 hektarový park v anglickém stylu, jehož část je upravena jako devíti jamkové golfové hřiště. Zajímavým okolím je Hradec nad Moravicí, Opava, Raduň a Šilheřovice, které se chlubí svými zámky, bunkry a opevnění z válečných dob.

Rezervovat ubytování v HOTEL BULY ARÉNA - Kravaře

Nejbližší ubytování v Kravařích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah