APARTMÁNY U BAŠTY - Hlučín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Bašty najdete v blízkosti centra města Hlučína. Najdete zde dva vkusně zařízené a plně vybavené apartmány, které ocení jednotlivci na pracovních pobytech i rodiny s dětmi.

Apartmány U Bašty najdete v blízkosti centra města Hlučína.

Pro ty, kteří jsou v okolí Hlučína pracovně, jsou připraveny 2 apartmány v nově postavené budově, ve venkovském stylu, které vám zajistí pohodu, zázemí a klid na práci. V apartmánech se budete cítit jako doma díky jejich vybavení a soukromí. Délka pobytu je libovolná, od jednodenních pobytů po dlouhodobé, u kterých nabízíme cenu dohodou. Pokud hledáte ubytování v okolí Hlučína pracovně, či jako turisté, věříme, že Apartmány u Bašty budou vždy správnou volbou.

V blízkém okolí naleznete kulturní i sportovní vyžití všeho druhu. To vše nejen v České republice, ale i v nedalekém Polsku.

APARTMÁNY U BAŠTY ubytování v apartmánu

K dispozici jsou 2 apartmány pro dvě a čtyři osoby. Apartmán pro 2 osoby je vybaven plochou televizí, kuchyňkou s minibarem, lednicí a rychlovarnou konvicí. Nechybí ani vlastní koupelna, Wi‑Fi zdarma a posezení.

V apartmánu pro 4 osoby naleznete televizi, kuchyňku s lednicí a minibarem. Dále je zde vlastní posezení. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení a bezplatné bezdrátové internetové připojení.

V budově se nachází kavárna, solná jeskyně a prodejna bylinek.

Gastronomie

Součástí apartmánů je kuchyňka, ve které si můžete připravit vlastní jídlo. V kavárně, která se nachází přímo v budově, si můžete koupit snídani. V okolí se nachází i několik restaurací.

Okolí apartmánu a Hlučín

Přímo v Hlučíně se nachází městská památková zóna, její hranici určuje unikátní hradební systém. Pro návštěvníky, kteří chtějí návštěvu Hlučína pojmout aktivně, je u nedaleké vodní nádrže sportovně rekreační areál. Nachází se zde kurty pro tenis a plážový volejbal, minigolf, půjčovna sportovních potřeb, půjčovna lodí a vodních kol. V areálu je i vlek pro vodní lyžování. Část pláže je vyhrazena pro nudisty. Pokud holdujete nočnímu životu určitě byste měli navštívit Stodolní ulici v centru Ostravě.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U BAŠTY - Hlučín

Nejbližší ubytování v Hlučíně a okolí

Ubytování Hlučín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah