RETRO HOTEL GARAGE - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Retro Hotel Garage - Chcete zažít něco jiného než tuctové hotelové klišé? Jste na správném místě! V tomto hotelu je každý pokoj jedinečným originálem. Můžete strávit noc v pokojích, které nejsou pro hotely úplně běžné.

Retro Hotel Garage - V motoristickém patře hotelu čekají pokoje s decentně vybroušenými interiéry vozů Rolls Royce a Jaguar, motorkáři ocení drsnější apartmán Harley Davidson nebo závodní Moto GP, pro milovníky bláznivějších nápadů. Je možno si pronajmout autoservis, myčku aut i přírodní Rallye Dakar. Máte-li chuť na něco víc, pak je tady prezidentský apartmán. V hotelu nezapomněli ani na fotbalové fandy, na ně čeká Baníček. Do doby retro šedesátek vás zavede Tuzex.
V hudebním patře je možno strávit svůj volný čas s Rolling Stones, AC/DC, The Beatles, Pink Floyd či v bluesovém nebo punkovém doupěti. Královský apartmán má samozřejmě Elvis a pro volnou lásku je zde Hippies. Decentní a velký pokoj má i Hollywood a Rock and Roll. K dispozici je kuřácká terasa pro hotelové hosty s posezením, stylová restaurace, vlastní pivovar, kongresový sál pro 400 osob a vlastní Rolls Royce pro zákazníky. Pro další zábavu nemusíte nikde vyjíždět! Součástí celého komplexu Rock and Roll GARAGE je restaurace, hudební klub s koncertním a společensko-kongresovým sálem, salónky, venkovní terasa, dětský park a vlastní pivovar s pivy značky Garážmistr. K dispozici je i Wi-Fi připojení a parkoviště.

RETRO HOTEL GARAGE ubytování v hotelu

K dispozici je 17 stylových pokojů, prezidentský apartmán, 3 apartmány, celková kapacita 52 lůžek. Každý pokoj je vybaven LCD TV, vlastní koupelnou a klimatizací.

Gastronomie

Snídaně se podávají od 7 do 10 hodin. Stylová restaurace Garage s poledním menu od 85 Kč.

Rezervovat ubytování v RETRO HOTEL GARAGE - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah