PENSION ROTHSCHILDŮV DVŮR - Bělá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Stylový pension Rothschildův dvůr se nachází v malebném prostředí klidného zeleného údolí obce Bělá v Horním Slezsku. Tento romantický pension nabízí svým hostům luxusní ubytování v zrekonstruovaném historickém sídle původního panství rodu Rothschildů z poloviny 19. století. Součásti dvora je hřebčín, který se zabývá chovem sportovních koní. Jedinečnou atmosféru dotváří vinný sklípek v obnoveném sklepení tohoto překrásného sídla.

Pension Rothschildův dvůr se nachází v Moravskoslezském kraji v blízkosti kulturních center Opava a Ostrava, je situován v klidném místě nad obcí Bělá mimo hlavní komunikaci. Zaručuje tak ničím nerušené ubytování jako stvořené k odpočinku. Poloha pensionu tak přímo vybízí k výletům za poznáním místního okolí, které je protkáno značeným cyklostezkami a stezkami pro pěší turistiku.

Čtyři pokoje zařízené v rustikálním stylu poskytují návštěvníkům komfortní ubytování s výhledem do krásné okolní přírody. Všechny pokoje jsou vybaveny TV SAT, WiFi připojením k internetu a samostatným WC a sprchovým koutem. Podkrovní apartmán, který je tvořen dvěma dvoulůžkovými pokoji je navíc vybaven kuchyňským koutem a obývací pokoj krbovýmy kamny.

V ceně ubytování je parkovné v areálu dvora, zapůjčení kol a tenisových raket.

PENSION ROTHSCHILDŮV DVŮR ubytování v pensionu

Rozloha jednotlivých pokojů je cca 20 m2, všechny pokoje jsou zařízené v romantickém rustikálním stylu s vlastní koupelnou WC, TV SAT, WiFi připojením.

Recepce

Otevírací doba recepce PO - NE od 8.00 - 22.00 hod

Gastronomie

Součástí pensionu je vinný sklípek, který se nachází v jeho sklepení. Možnost ochutnávky vín, domácích kozích sýrů, pečeného vepřového kolena, krocana, kachny, lososa na bukovém dřevě.

Rezervovat ubytování v PENSION ROTHSCHILDŮV DVŮR - Bělá

Nejbližší ubytování v Bělé a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah