PORTUS APARTMENTS - Smržovka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Portus Apartments vám přináší příjemně strávenou dovolenou nebo prodloužený víkend v klidné části Smržovky v Jizerských horách. Apartmán je součástí rodinného domu s vlastním vchodem ze zahrady, na které je možné během léta využít terasu s grilem a bazénem. V apartmánu jsou 4 ložnice s manželskou postelí, společný obývací pokoj v němž je možné využít navíc dvou samostatných jednolůžkových postelí, kuchyň vybavená kuchyňskou linkou, lednicí, kombinovaným sporákem s troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a základním jídelním servisem, dvě koupelny se sprchovým koutem a WC. Zdarma je možné si v případě potřeby zapůjčit dětskou cestovní postýlku včetně lůžkovin. Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni a zcela zdarma.

PORTUS APARTMENTS ubytování v apartmánu

V apartmánu jsou 4 ložnice s manželskou postelí, společný obývací pokoj v němž je možné využít navíc dvou samostatných jednolůžkových postelí, kuchyň vybavená kuchyňskou linkou, lednicí, kombinovaným sporákem s troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a základním jídelním servisem, dvě koupelny se sprchovým koutem a WC. Zdarma je možné si v případě potřeby zapůjčit dětskou cestovní postýlku včetně lůžkovin. Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni a zcela zdarma.

Gastronomie

Apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyňkou. Je tedy možné si připravit vlastní pokrmy přímo na místě.

Okolí apartmánu a Smržovka

Lyžařská centra v okolí - cca 1km od apartmánu se nachází lyžařský vlek Filip dlouhý 500 m se 100 metrovým převýšením, na místě je možné využít půjčovnu lyží a snowboardů více na.

Cca 8km vzálený Ski areál Tanvaldský Špičák. Jeho sjezdovky mají celkovou délku 8200 m. K dispozici je jak sedačková lanovka tak kotva a poma.

V zimní sezóně můžete využít novinku v podobě Přírodní sáňkařské dráhy. Dráhu můžete sjet jak na vlastním vybavení nebo je možné si sáně zapůjčit na jejím vrcholu v restauraci Černá studnice nebo v LV Filip V létě je možné využít u nedaleké restaurace Parkhotel Smržovka hřište na Petangue (koule na petangue si je možné zdarma zapůjčit v recepci hotelu).

Další možností zábavy je Discgolfové hřiště v nedalekém lesoparku, kde je rozmístěno devět košů. Disky můžete mít svoje nebo si jej zapůjčit za poplatek v recepci Parkhotelu. V létě je možné v areálu Tanvalsdký Špičák využít Bikepark dlouhý cca 8 kilometrů s různými úrovněmi obtížnosti.

Rezervovat ubytování v PORTUS APARTMENTS - Smržovka

Nejbližší ubytování ve Smržovce a okolí

Ubytování Smržovka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah