APARTMÁN U NÁS - Smržovka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Sytlový apartmán "U nás" se nachází v krásném prostředí Jizerských hor. Apartmán je vhoný jak pro romantické duše - starožitný nábytek a původní kachlová kamna zámeckého typu (plně funční), tak i pro rodiny s dětmi - nekuřácké prostředí. Wifi zdarma. Apartmán se nachází v klidné části obce a přitom k vleku či do centra je to jen 5 min. pěšky. V obci je plná občanská vybavenost (lékař, pošta, obchody, restaurace...)

Apartmán (80m2) se nachází v prvním patře vily. Kompletně vybavená samostatná kuchyň (17m2) : lednice, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, kávovar, mikrovlnná trouba, nádobí. Ložnice (22m2) : kachlová kamna zámeckého typu, 4 postele, 2 noční stolky, 2 skříně, toaletní stolek se zrcadlem a taburetem, 2 lampičky. Koupelna (12m2) : symetrická rohová vana pro 2 osoby, sprchový kout, závěsné WC, umyvadlo, zrcadlo s osvětlením. Obývací pokoj (22m2) : kachlová kamna zámeckého typu, skříň, 2 postele, TV + SAT, DVD-přehrávač, skříňka se zrcadlem, sedačka, gauč. Ubytování bez stravování, pro nekuřáky a bez domácích mazlíčků. Možnost posezení na velké a udržované zahradě, dětské pískoviště, houpačka, grilování, otevřené ohniště. Parkování přímo u vily. Free Wifi.

APARTMÁN U NÁS ubytování v apartmánu

Apartmán se nachází v prvním patře vily. Kompletně vybavená samostatná kuchyň (17m2) : lednice, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, kávovar, mikrovlnná trouba, nádobí. Ložnice (22m2) : kachlová kamna zámeckého typu, 4 postele, 2 noční stolky, 2 skříně, toaletní stolek se zrcadlem a taburetem, 2 lampičky. Koupelna (12m2) : symetrická rohová vana pro 2 osoby, sprchový kout, závěsné WC, umyvadlo, zrcadlo s osvětlením. Obývací pokoj (22m2) : kachlová kamna zámeckého typu, skříň, rozkládací pohovka - přistýlka, TV + SAT, DVD-přehrávač, skříňka se zrcadlem, sedačka. Ubytování bez stravování, pro nekuřáky a bez domácích mazlíčků. Možnost posezení na velké a udržované zahradě, dětské pískoviště, grilování, otevřené ohniště. Parkování přímo u vily. Free Wifi.

Okolí apartmánu a Smržovka

Vila se nachází v klidné části obce. K lyžařskému vleku "Filip" cca 7min pěšky. Do centra města cca 5min pěšky. V okolí je spousta rozhleden a vyhlídek. Možnost pěší i cykloturistiky. V blízském okolí jsou další skiareály - Tanvaldský Špičák, Bedřichov, Desná, Kořenov a další. Koupání je možné v Jablonci nad Nisou (7km) nebo v Liberci (20km) - obojí v Aquaparcích s tobogány. Další možnosti: Liberec (ZOO s bílými tygry, botanická zahrada, IQ Park, Ještěd nebo historické centrum města).

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U NÁS - Smržovka

Nejbližší ubytování ve Smržovce a okolí

Ubytování Smržovka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah