PENZION SEVERKA - Smržovka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion nabízí svým hostům ubytování ve dvou až čtyřlůžkových útulných pokojích. Stravování pro ubytované hosty je zajištěno přímo v penzionu. Na základě přání ubytovaných hostů formou snídaní, večeři si hosté mohou dát v restauraci, ktrá je součástí penzionu. Otevírací doba restaurace penzionu je od úterý do soboty od 17.00 hod. do 24.00 hod.

Rodinný penzion SEVERKA se nachází v podhorském městečku Smržovka v nadmořské výšce 560 m. n. m. , 3,5 km od známého střediska Tanvaldský Špičák v Jizerských horách. Leží na ideálním místě pro poznávání krás Jizerských hor, či nedalekých měst Jablonec nad Nisou 5 km, Liberec 14 km a Harrachov 19km. Penzion nabízí svým hostům ubytování ve dvou až čtyřlůžkových útulných pokojích. Stravování pro ubytované hosty je zajištěno přímo v penzionu. Na základě přání ubytovaných hostů formou snídaní každý den, večeře je možná v restauraci od 17.00 hod. . Otevírací doba restaurace je od úterý do soboty od 17.00 hod. do 24.00 hod. .
K penzionu patří i vlastní uzavřené parkoviště, lyžárna, úschovna kol, které mohou ubytovaní hosté využívat zcela zdarma.
Zahrada penzionu nabízí volný pohyb dětí, trampolínu, terasu a zahradní posezení u krbu.

Možnost přiobjednání snídaně.

PENZION SEVERKA ubytování v pensionu

Všechny pokoje penzionu jsou vybaveny:

- WC, sprcha, umyvadlo
- TV-LCD / SAT, rádio,
- Wi-Fi - zdarma přístup na internet 25Mb/s (v penzionu i na zahradě a terase)
- Možnost zapůjčení dětské postýlky za jednorázový poplatek 100 kč na celý pobyt,
- lednička

Gastronomie

Nekuřácká restaurace
Příjemné posezení v restauraci SEVERKA uvítáte při romantických schůzkách, obchodních večeřích a nebo pokud si chcete jen popovídat s přáteli u sklenice vína či dobře vychlazeného piva.

Dominantou nabízených pokrmů jsou určitě steaky z různých druhů masa, lahodný a čerstvý tatarský biftek.

Okolí pensionu a Smržovka

Městečko Smržovka se nachází v Jizerských horách mezi městy Jablonec nad Nisou a Tanvald v nadmořské výšce 585 metrů. Má zhruba 3500 obyvatel. Smržovka je vyhlášená sklářskou výrobou skleněných perel, korálů a broušeného skla. O historii se dozvíte v místním muzeu. Město Smržovka je proslulé díky sáňkařské dráze. V zimě nabízí lyžování na osvětlené sjezdovce Filip, nedaleko od penzionu Severka. Tanvaldská Špičák (3,5 km) umožňuje lyžování pro začínající i zdatnější lyžaře. V bízkosti jsou lyžařská střediska Severák (7 km), Bedřichov (10km), Harrachov (15 km), aj. V létě se nabízí výlety po krásném okolí s dvanácti jizerskými rozhlednami. Pro milovníky koupání je k dipozici v Jablonci n. Nisou přehrada, nový plavecký bazén, v Liberci aquapark Babylon, plavecký bazén, přehrada, apod. Stále se rozšiřující cyklostezky jsou ideální pro vyznavače horských kol. Při pohlídce města najdeme secesní výstavbu, Malé náměstí s kašnou, Zámeček, dvě muzea, pěkné náměstí T. G. M, pravou Pivrncovu putyku s rodákem Petrem Urbanem, Parkhotel, kostel, železniční viadukt, sáňkařskou dráhu. Nadaleko Černostudniční hřeben, pramen Nisy, Skalní vyhlídku, 12 kamenných nebo železných rozhleden a řadu dalších zajímavostí.

Rezervovat ubytování v PENZION SEVERKA - Smržovka

Nejbližší ubytování ve Smržovce a okolí

Ubytování Smržovka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah