PARKHOTEL SMRŽOVKA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Parkhotel je situován v krásném prostředí ve stínu letitých stromů městského lesoparku s krásným výhledem na Jizerské hory a Krkonoše. Hotel nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích. Je ideálním místem pro trávení letní i zimní dovolené, pro firemní akce, školy v přírodě i sportovní soustředění. Jizerskohorské městečko Smržovka leží na křižovatce několika turistických značených cest, které umožňují návštěvníkům důkladně poznat naše nejsevernější hory. Celá řada rozhleden, vodních nádrží, architektonických zajímavostí, cyklotras, sjezdových a běžeckých lyžařských tratí i chráněných území Smržovku předurčuje k rekreačnímu využití ve všech ročních obdobích.

Parkhotel se nachází v klidné části obce uprostřed lesoparku. Dosažitelnost autem, vlakem 800m, autobusem 800m.
Hotel má kapacitu 33 lůžek na 2, 3 a 4 –lůžkových pokojích s možností přistýlky a s vlastním sociálním zařízením. Součástí je kuřácká i nekuřácká restaurace, s možností posezení na venkovní terase.

K dispozici je 56 míst v nekuřácké a 46 míst v kuřácké restauraci.

Nechybí zde ani venkovní dětské hřiště. V hotelu je k dispozici bezplatné připojení Wi-Fi. Akceptujeme platební karty.

PARKHOTEL SMRŽOVKA ubytování v hotelu

Nabízíme 6 dvoulůžkových, 4 třílůžkové a 2 čtyřlůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchou a toaletou, satelitní televizí a Wi-Fi připojením na internet.

Parkování u objektu je zdarma

Recepce

Čas příjezdu: Od 14:00 do 22:00 hodin
Čas odjezdu: Do 11:00 hodin

Gastronomie

Snídaně jsou podávány v nekuřácké restauraci formou švédských stolů. Široký výběr pokrmů z poledního i minutkového menu.

Okolí hotelu a Smržovka

V okolí se nachází mnoho turistických cílů, například rozhledna Černá Studnice vzdálena od hotelu 7km, nebo Smržovská Vyhlídka s výhledem na město a na jeden z nejhezčích viaduktů v České republice. V centru města můžete navštívit muzeum místní historie v kulturním středisku Zámeček.

Dalším místem pro sportovní vyžití může být v zimě Lyžařský vlek Filip nebo Tanvaldský Špičák.

Rezervovat ubytování v PARKHOTEL SMRŽOVKA

Nejbližší ubytování ve Smržovce a okolí

Ubytování Smržovka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah