STATEK BLANÍK - Louňovice pod Blaníkem

Více o pensionu

Popis ubytování

Stylově zařízený statek uprostřed malebné přírody pod bájnou horou Blaník. Statek se nachází v malé klidné osadě Světlá pouze 70km od Prahy.

Nabízíme ubytování ve velmi příjemných stylově zařízených pokojích s kachlovými kamny. Dětem uzavřený dvůr, bazén, poležení na kachlové peci, oplocenou zahradu. Součástí je venkovní zastřešený bazén, brouzdaliště pro děti, vlastní rybník s kapry, zahradní posezení s grilem a keramickou pípou na pivo, hřiště na fotbal, volejbal a jiné míčové hry, biliárd, trampolína, stolní tenis, stolní fotbálek, kroket, prolézačky, pískoviště, v zimě možnost lyžování - lyžařský vlek 2km.

Prostředí penzionu je ideálním místem pro pořádání team-buildingových a out-doorových akcí. K dispozici je jednací sál pro 55 osob, TV, DVD, promítací plátno. Wi-Fi je volně k dispozici.

Vhodné pro rodinné dovolené, oslavy, firemní akce, večírky svatby. K dispozici je společenský sál pro 55 osob s vlastní plně vybavenou kuchyní, včetně myčky na nádobí, automatického espresa a sociálním zařízením.

STATEK BLANÍK ubytování v pensionu

Celkem 54 lůžek - 15 pokojů. Statek si je možné pronajmout celý, jednu z jeho samostatných částí nebo jednotlivé pokoje.

V samostatné části ve dvoře je malý a velký apartmán.

Malý apartmán s kachlovými kamny a možností poležení na peci má 7 lůžek. Dva třílůžkové neprůchozí pokoje, 1 lůžko v kuchyni a sociální zařízení.

Velký apartmán má 36 lůžek v 10 pokojích (1× dvoulůžkový, 3× třílůžkový - jeden s vlastní kuchyní, 5× čtyřlůžkový - jeden s vlastní kuchyní, 1× pětilůžkový, každý s vlastním soc. zařízením), společenskou místností s malovanými kachlovými kamny, plně vybavenou kuchyní včetně myčky na nádobí a automatického espresa.

Dále nabízíme roubenku s vlastním vchodem ze zahrady s 11 lůžky. Ve dvou čtyřlůžkových pokojích, každý s vlastním soc zařízením je 8 lůžek. Ve velké společenské místnosti s malovanými kamny, koupelnou a kuchyní včetně myčky na nádobí jsou 3 lůžka.

Gastronomie

Klientele nabízíme zajištění celodenního stravování. Možnost zapůjčení chladícího zařízení na pivo, grilovacího boxu na opékání kýty, krůty, selete.

Okolí pensionu a Louňovice pod Blaníkem

Svou polohou je toto místo ideální k turistice a vyjížďkám na kolech po CHKO Blaník. Husté lesy nabízejí možnost procházek a houbaření Vhodné pro rodiny s dětmi, srazy, rauty, firemní školení.

Výlety po okolí: rozhledne na hoře Blaník, zámek v Louňovicích p. Blaníkem, zámek ve Vlašimi, zámek Konopiště, zřícenina Šelemberk, Chýnovské jeskyně

Rezervovat ubytování v STATEK BLANÍK - Louňovice pod Blaníkem

Nejbližší ubytování v Louňovicích pod Blaníkem a okolí

Ubytování Louňovice pod Blaníkem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah