HOTEL ŠTAMBERK - Načeradec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Konferenční a wellness hotel Štamberk se nachází v malebné chráněné krajinné oblasti Podblanicko poblíž památné hory Blaník, na 40 ha vlastních pozemků, včetně soukromého chovného rybníka, 70 km z Prahy (dálnice D1).

Náš hotel se zaměřuje především na firemní klientelu, pořádání školení, seminářů, kongresů a teambuilding aktivit na klíč. V letních měsících je ideálním místem pro rodinnou rekreaci. Pro zajištění akcí je využito nejen bezprostředního zázemí hotelového komplexu, ale i vlastní přilehlé pozemky. Nabízí mnoho sportovních, relaxačních a večerních aktivit a programů s veškerým zajištěním.

Hotel ŠTAMBERK nabízí komfortní ubytování v prostorných jedno a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. V horním patře jsou k dispozici prezidentská apartmá pro vedení společností, novomanžely či nejnáročnější klientelu (obývací pokoj – pracovna, 2 ložnice, samostatné WC, koupelna).

V samostatné třípodlažní budově jsou k dispozici prostorné apartmány pro 4 až 6 osob, v přízemí s vlastní zahrádkou.

HOTEL ŠTAMBERK ubytování v hotelu

Vybavení ubytování: vlastní koupelny, TV.

Bezpečnost ubytovaných hostů zajišťuje zabezpečovací a kamerový systém.

Recepce

08:00 - 22:00

Gastronomie

V hotelovém středisku ŠTAMBERK je k dispozici komfortní restaurace a bar, s prosklenou moderní kuchyní. Z restaurace je vstup na prostornou terasu s výhledem na západ slunce a krásnou přírodu.

Pro firemní klientelu nabízíme výběr z mnoha menu a nabídek coffebreaků.

V restauraci je k dispozici velkoplošná satelitní TV, z večerních programů nabízíme karaoke show, živou kapelu, večer s D. J. , ochutnávku vín a další.

Okolí hotelu a Načeradec

Posázaví vám nabídne širokou paletu stezek vhodných jak pro pěší turistiku tak cykloturistiku i podněty pro nezapomenutelné zážitky při pohledu na zachovalé přírodní i historické zajímavosti.

Rezervovat ubytování v HOTEL ŠTAMBERK - Načeradec

Nejbližší ubytování v Načeradci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah